Imam ga ja. Isti kao i 1000 ostalih programa na tu temu: pre nego što ti pobriše more registry keyova, napravi ti backup pa si siguran. Jel` te zanima nešto posebno oko njega?
hteo da probam kako radi na 64-bitnoj Sedmici, pa rekoh da proverim da li je neko imao problema sa njim, mislim, da ne brise i ono sto ne treba u nekoj vecoj meri Ne mogu da stalno pravim back-up i da razmisljam o tome. Koristim CCleaner i Advanced System Care i kod njih nemam problema, ne nadju mnogo stvari ali bar mi nikada nisu nesto zeznuli.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ma mislim da su svi manje-više isti. Posle prvog brisanja, koje je masivno, nijedan kasnije neće naći mnogo stvari. Meni nije uništio ništa bitno al nikad nema garancije. Znači, radi na sedmici ni bolje ni lošije od ostalih - moje mišljenje.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.