Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7 i problem sa u-p-d-a-t-e fajlovima.
STRANA 1 OD 1
pajsgudgud Windows 7 i problem sa u-p-d-a-t-e fajlovima. 06.11.2009. 17:58 T21646

status: user
broj poruka: 3742
Pozdra. Problem je sledeći. Kada pokrenem `install updates` posle restarta mi na ekranu izbaci failed to update i reverting update. Pošto to završi opet me pita da instaliram iste fajlove i opet se ponovi ista situacija. Pretpostavljam da je neki update loše skinut ili ima grešku.

Pitanje kako mogu da obrišem dotične updejtove sa harda tj. kako mogu da im pristupim???

Hvala unapred.
support normality
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Navedena pojava mi je totalno nepoznata... 06.11.2009. 19:26 #155906

broj poruka: 7769

Tomato Republic Of Serbia !!!

arsaD OVAKO: 06.11.2009. 19:40 #155911

broj poruka: 412
Start-all programs-windows update. Pojavice ti se glavni ekran za update, izbor, itd. Sa leve strane, u svetlo plavom delu, imas opciju View update history. Tu, u gornjem delu ti pise:
Check the status column to ensure all........., pa na kraju stoji, podvuceno, installed updates.
Tu imas sve updateove, i kad kliknes na bilo koji pojavice ti se opcija uninstall. Nadam se da sam bio jasan
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

arsaD A inace 06.11.2009. 19:44 #155912

broj poruka: 412
imam slicnu situaciju na lap topu. Tu mi je instlirana Vista sa SP2. Kad kliknem na update, prijavi da treba da skine SP2 za vistu. Kada skine i pocne instalacija, prijavi mi da vec postoji SP2. I tako u nedogled. Ko ce ga znati sta je istripovao, mada ja sumnjam da sam instalirao neku modovanu verziju, onako na brzaka, tek da ima neki OS.
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

pajsgudgud ArsoD razumo te:D ali... 06.11.2009. 20:24 #155926

broj poruka: 3742
nije to problem. Kada otvorim win update lepo mi piše pored tog apdejta failed tako da nemam šta da uradim sa njim osim da ga gledam.
Evo info:

update for Windows 7 for x64-based Systems (KB974431)

Installation date: ‎6.‎11.‎2009 20:21

Installation status: failed

Error details: Code 80242014

update type: Important

This is a reliability update. This update resolves some reliability issues in Windows 7.

Mene interesuje gde ga win čuva kako bih ga obrisao i opet skinuo.
support normality

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs