Kako u WIN OS pogledati ( ako je moguce? ) istoriju-operacije obavljene do tada na PC-ju ( ne samo internet history). Da li je neko koristio Advanced keylogger, da li zaista radi sve sto je u opisu programa? Pozdrav svima, Aleks
mani se tih programcica,keylogger-a i sl. to je mac sa dve ostrice...radi on sve sto je u opisu programa,ali veoma lako moze da se desi da radi u pozadini i nesto sto NIJE u opisu programa
KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA
:: :: Kako u WIN OS pogledati ( ako je moguce? ) istoriju-operacije obavljene do tada na PC-ju ( ne samo internet history). Da li je neko koristio Advanced keylogger, da li zaista radi sve sto je u opisu programa :: Pozdrav svima :: Aleks
To funckioniše besprekorno, ako imaš potrebu da pratiš stvari koje keylogger nudi. Međutim, ovo što je doca80 napisao je apsolutno tačno.
:: :: Kako u WIN OS pogledati ( ako je moguce? ) istoriju-operacije obavljene do tada na PC-ju ( ne samo internet history). Da li je neko koristio Advanced keylogger, da li zaista radi sve sto je u opisu programa :: Pozdrav svima :: Aleks
Tell me about it ...smejao sam se burazu kad je pricao o 90-tom godistu a sad kad sam u njegovim godinama jos gori sam :)
Ajd uzdravlje
:: eh,sad sta ostaje,to vec ne znam,ali znam da sto vise bezim od njih,one me sve brze nalaze...Jao kuku meni,u`apsice me jednog dana :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA-AL OSTAJE RUPA :)) :: ::
eh,brate,aj sto me juri 90-o godiste,to bi nekako preziveo(mada i od njih bezim),ali kad me je nedavno na bazenu startovala klinka koja ide u osnovnu skolu,pa stomak mi se prevrnuo!!! Direktno,bezobrazno,otvoreno,prisla je,pocela pricu,mala je znala sta hoce onog momenta cim me je videla!!! Pazi kad sam se odsekao,gledajuci njenu hladnokrvnost u svemu tome,kao da muvala vrsnjaka,nekog njenih godina,a ne nekog ko moze tata da joj bude!!! Ja stvarno ne znam kuda ovo vise vodi...
KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA
:: Tell me about it ...smejao sam se burazu kad je pricao o 90-tom godistu a sad kad sam u njegovim godinama jos gori sam : :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: eh,sad sta ostaje,to vec ne znam,ali znam da sto vise bezim od njih,one me sve brze nalaze...Jao kuku meni,u`apsice me jednog dana :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA-AL OSTAJE RUPA :)) :: :: ::
jbg...nekad su deca isla u bioskope,kod drugova kuci a sad drugacije prekracuju vreme...
Ajd uzdravlje
:: eh,brate,aj sto me juri 90-o godiste,to bi nekako preziveo(mada i od njih bezim),ali kad me je nedavno na bazenu startovala klinka koja ide u osnovnu skolu,pa stomak mi se prevrnuo!!! Direktno,bezobrazno,otvoreno,prisla je,pocela pricu,mala je znala sta hoce onog momenta cim me je videla!!! Pazi kad sam se odsekao,gledajuci njenu hladnokrvnost u svemu tome,kao da muvala vrsnjaka,nekog njenih godina,a ne nekog ko moze tata da joj bude!!! Ja stvarno ne znam kuda ovo vise vodi.. :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: Tell me about it ...smejao sam se burazu kad je pricao o 90-tom godistu a sad kad sam u njegovim godinama jos gori sam : :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: eh,sad sta ostaje,to vec ne znam,ali znam da sto vise bezim od njih,one me sve brze nalaze...Jao kuku meni,u`apsice me jednog dana :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA-AL OSTAJE RUPA :)) :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.