Dal i jos neko ima ovakav problem? Nede da mi radi Windows XP mode. Instalirao sam sve kao sto pise na microsoft sajtu, prvo xp mode pa windows virtual pc i nece da se pokrene. Virtuelizacija procesora je ukljucena ali opet nece. Kliknem na precicu i nista se ne desava. Sa programom sam proverio da li moj komp moze da pokrene xp mode i kaze da moze. U pitanju je Windows 7 Ultimate x64.
Ima li neko ideju? Guglao sam i nista nisam nasao.
:: Bax aj molim te proveri mail, ako bi mogao da mi pomogne :: :: :: :: :: :: Isti postupak sa odradio u RTM 7 x64 i radi ko zmaj, sa i7 920 :: :: :: ::
:: :: Nema ničega na mom mailu :: :: :: Bax aj molim te proveri mail, ako bi mogao da mi pomogne :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Isti postupak sa odradio u RTM 7 x64 i radi ko zmaj, sa i7 920 :: :: :: :: :: ::
:: Jao, jel ti ovaj mail bax2003@gmail.co :: :: :: :: :: :: Nema ničega na mom mailu :: :: :: :: :: Bax aj molim te proveri mail, ako bi mogao da mi pomogne :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Isti postupak sa odradio u RTM 7 x64 i radi ko zmaj, sa i7 920 :: :: :: :: :: :: :: ::
brate sta priredjujes za 10k mojne da ne zoves ortake sa pcb
i @kovle: brate mojne tako ostavljati tudje mail-ove, sad kad pocnu ljudi da spamuju baxinu, pa nece imati moci da odgovara na teme na pcb, jer ce mu spamcina zagusiti vezu heh i nece nikad stici do veoma ocekivanih 10k p.s. ovo ti je u stvari trebao bax reci, pa ako njemu ne smeta, onda zanemari sve ovo
da li ce ti raditi xp `mode` zavisi samo od toga koji cpu imas, da li on podrzava virtualization mode.
tako da..koji cpu imas?
Ajd uzdravlje
:: Dal i jos neko ima ovakav problem :: Nede da mi radi Windows XP mode :: Instalirao sam sve kao sto pise na microsoft sajtu, prvo xp mode pa windows virtual pc i nece da se pokrene :: Virtuelizacija procesora je ukljucena ali opet nece :: Kliknem na precicu i nista se ne desava :: Sa programom sam proverio da li moj komp moze da pokrene xp mode i kaze da moze :: U pitanju je Windows 7 Ultimate x64 :: :: Ima li neko ideju :: Guglao sam i nista nisam nasao.
Pogledaj da uradis upgrade biosa sa novom verzijom
01.11.2009. 16:19
status: user broj poruka: 7722
pa vidi da li ti se pojavljuje ta opcija u biosu `AMD virtualization` .Vise to zavisi od proizvodjaca ploce ,u tvom slucaju Biostar.Meni je Asus dao sa upgrade bios-a opciju AMD- V mode.Taj CPU bi trebao da podrzava virtualizaciju.Znaci moguce je da CPU podrzava ,ali to treba da podrzi i prozivodjac ploce sa novim bios-om. Brisbane je imao AMD-V mod.
Processor: Processor capable of hardware virtualization, with AMD-V™ or Intel® VT turned on in the BIOS. Memory: 2GB of memory recommended. Hard disk requirement: 20MB hard disk space for installing Windows Virtual PC. Additional 15GB of hard disk space per virtual Windows environment recommended.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.