Mis mi je prikljucen sa USB-kablom, takodje i modem. Ponekad mi se mis izkljuci (ne znam zasto), pa onda pocinje i net da mi ode. I to vise puta zaredom. STALNO!
Jel zna mozda neko, jel to hardverski problem, ili softverski? I kako mogu da resim?
Za pocetak, nadji misa sa PS/2 prikljuckom i prebaci modem na LAN. Ako isto krene da zeza, javi. A koju verziju W7 imas i koja ti je ploca kao i napajanje?
I da, probaj da prikljucis misa i modem na neke druge USB portove. Mozda samo ti zezaju.
Pa to ti je beta verzija, i to starija. Skidaj to. Nadji W7 build 7600 RTM, finalni, i preinstaliraj taj tvoj. Mozda te zato i zeza. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Imam verziju 7077 x86 :: Probacu to sto si rekao, pa cu javiti, ako nesto bude...: :: :: ::
Nikakvih USB - related problema kod mene, na W7 64bit beta7057
31.10.2009. 21:24
status: user broj poruka: 10999
USB mouse Logitech, USB tastatura A4 , USB joystick Saitek. Moguci izvor problema kod tebe je taj modem, a mozda su mis i modem u sukobu (hardware conflict, koriste istu `adresu`...).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.