Imam problem sa instalacijom xp. Dobio sam pre neki dan novu konfiguraciju racunara. Kad sam probao da instaliram xp mi je toliko bio usporen da sam cekao pola sata da digne sistem. Ne ynam u cemu je problem. Drustvo mi kaye da je mozda yato sto imam AMD X4 procesor a xp ne podrzava 4 jeygarne procesore ili kad sam formatirao isao sam na opciju quick sto kazu da ne bi trebalo. E sad ako neko moze da le je moguce da zbog ovih razloga ne radi xp
Ako podrzava I7 sa 8 Threadova (virtuelnih jezgara) a 4 fizicka, onda ce podrzavati i AMD X4 procesor. Probvaj ovo sa memorijom sto su ti rekli i vidi kako ti je hard povezan kablom na plocu, malo dotegni.
bilo bi lepo kad iznosis problem i da navedes koje komponente su u pitanju .. jer ovo se ovako pretvara u gatanje pa bi mozda bilo bolje da pitas MILANA TAROTA ...
al ajde .. ako nemogu da pogodim 7-cu .. mogu da pogodim tvoj problem .. STAVI WIN7 .. i resen problem brzine ... naime imas (100%) sata disk .. vidjao sam taj problem na lapovima pretezno .. bez obzira da li je ATA stavljena na IDE ili AHCI xp se podigne bez problema ali je transfer sa/na disk na nivou `80 -tih ... to se resava nlite-om i driverima za tvoju plocu .. ali mi neko 6 culo govori da nisi vican tome .. pa se opet vracam na .. STAVI WIN7 .
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.