Niti ti smeš da pričaš o kojoj se ploči radi, niti mi smemo da ti kažemo gde su ti drajveri. Situacija je zategnuta, a u ovom slučaju, pametniji ne popušta...
I meni sve samo, ali ima problema. Front panel za slusalice i mikrofon mi ne rade sa Windows drajverima. Morao sam da skunem sa Asus-ovog sajta za W7. Pogledaj koji ti je cipset , LAN, i Audio , pa mozes da skines i za drugu plocu,ako su identicni. Radice bez problema. RESISTANCE IS FUTILE
:: ad sam presao n W7 sa Viste, nisu mi ni trebali za plocu, radi sve u fullu :: :: ::
Meni sve radi sto mi treba, ako nesto ne bude onda cu videti to sto kazes, znam da moze tako.
:: I meni sve samo, ali ima problema. Front panel za slusalice i mikrofon mi ne rade sa Windows drajverima. Morao sam da skunem sa Asus-ovog sajta za W7 :: Pogledaj koji ti je cipset , LAN, i Audio , pa mozes da skines i za drugu plocu,ako su identicni. Radice bez problema :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: ad sam presao n W7 sa Viste, nisu mi ni trebali za plocu, radi sve u fullu :: :: :: :: :: ::
:: Niti ti smeš da pričaš o kojoj se ploči radi, niti mi smemo da ti kažemo gde su ti drajveri :: Situacija je zategnuta, a u ovom slučaju, pametniji ne popušta.. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.