Taj deo tog benchmark programa je po meni veoma glup i na neki nachin testira cd-rom odnosno optichki uredjaj ali mi nije jasno shto pishe c: za systemsku particiju
:: Šta si zapravo ovde testirao? Niš mi nije jasno.. :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
Ono koliko koristim Ubuntu mogu reci da u Ubuntu zaista sve leti u odnosu na XP, Win 7... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ono koliko koristim Ubuntu mogu reci da u Ubuntu zaista sve leti u odnosu na XP, Win 7.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
u stvari ubuntu je instaliran na disk e, ali wine emulator za windows programe odradjuje virtuelnu emulaciju kao da je c particija
zanimljivo da nista ne moze da pridje brzini ubuntua u radu sa hardom nesto me zeza sa performansam grafike, voleo bih da vidim kako s ubuntu 9 ponasa u igrama
Ako planiras da ga koristis za igre mozes slobodno da ga deinstaliras jer je ocajan, ali ne po performansama vec po kompatabilnosti igara sa njegovim wine-om.Imam ga zajedno sa win7 dualboot. Jos ako imas ati grafiku zaboravi igrice zbog ocajnih drajvera.
Kakvih problema imas sa Flash player-om? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ...osim *ebanog flash playera :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: Ono koliko koristim Ubuntu mogu reci da u Ubuntu zaista sve leti u odnosu na XP, Win 7.. :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: ::
Ja nikakvih, jer ne posećujem sajtove sa flash sadržajem (ako izuzmemo youtube), nego problem nastane kada sedne lepša polovina i krene da surfuje po oriflame, rts i drugim sajtovima bogati flashom. Tada mi ovaj quad core procesor padne na kolena i ponaša se kao sempron. Fullscreen flash? Nema ni govora! Optimizacija = 0
Nije Linux kriv, krivi su proizvođači softvera kada tog softvera nema. Kada hardver nije podržan - kriv je proizvođač hardvera. Onda, kada je nešto komplikovano na Linuxu, onda je kriv korisnik.
Otvarač je u konzervi.
::je mnogo brz sistem...jedino sto slabo je rasprostranjen....i totalno je drugaciji,nema exe fajlove,i to...:
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.