Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
NTFS file security
STRANA 1 OD 1
drzacomp NTFS file security 25.10.2009. 15:37 T21265

status: user
broj poruka: 359
drugarici je vrisnuo laptop, ali kad smo izvadili hdd suocili smo se sa problemom: dektop folder u kome se nalaze njene fajle je zasticen sifrom (koju ona inace nije koristila) tako da ne mozemo da mu pristupimo. Znam da je stvar vezana za security settings, ali nisam se do sada susretao sa ovakvim problemom. Takodje sam primetio da se u folderu nalazi fajl NTUSER. Sistem je bio XP, a trenutno pokusavamo da izvucemo podatke sa mog kompa (win 7) pa ako neko zna kako se ovo radi ili ima koristan lik bio bih mu veoma zahvalan...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Panta019 Re 25.10.2009. 16:02 #152084

broj poruka: 1583
Prikljuci taj hdd na komp koji ima XP i ima da izvucete podatke za cas. Windows 7 ponekad bezveze vidi neke foldere da imaju sifru koji su predhodno ponikli iz XP-a.

Kod Kalču nema lganje.

drzacomp reseno... 25.10.2009. 17:14 #152094

broj poruka: 359
nisam ga prikopcao na XP, vec sam podesio security settings za ceo drajv (options, security...) tako da svi mogu da ga koriste.
potpuno sam zaboravio na tu foru, davno to bese...
hvala u svakom slucaju
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs