Posto je ovaj sadasnji odradio svoj zivotni vek (rec je u build-u 7100) hocu da skinem ovu final verziju koja je izasla pre dva dana, ali nigde na warezu ne nalazim FINAL verziju, vec samo RTM, razumem da je to ``isto`` ali ipak vise volim da skinem final, untouched verziju, ima li neko linkove ali final ultimate verzije (moze da mi posalje na mail ili da okaci ovde, kako ko zeli). Unapred zahvalan
Da ali su onda mogli tad da ga izdaju, a ne sad ja ne smatram da je sve isto, zato sam i naglasio da ako neko ima linkove za final koji je kopiran sa org. dvd-a, da mi posalje
The term `release to manufacturing` or `release to marketing` (both abbreviated RTM)—also known as `going gold`—is used to indicate that the software has met a defined quality level and is ready for mass distribution either by electronic means or by physical media. RTM usually does not mean the software is actually released. it would in most cases mean that the software is being released to manufacturers, for pre-installation on ready machines , or for the manufacturer to adjust the software for their manufactured hardware and settings. The term does not define the delivery mechanism, it only states that the quality is sufficient for mass distribution. The deliverable from the engineering organization is frequently in the form of a gold master CD used for duplication or to produce the image for the web. RTM happens prior to general availability (GA) when the product is released to the public.
Druga je stvar sto je to procurelo na torrentima pre zvanicnog datuma. A nije izbaceno tada jer postoji Software release life cycle
Ja imam Windows 7 Ultimate RTM x86-x64 BG-EN 7600.20510-1503 nisam je još probao ima li neko iskustva sa ovom verzijom?Koliko sam razumeo to je Final + još neke dopune koje još nisu zvanično izašle ali ima ih na netu i koje menjaju 7600.16385 na 20510.
ja sam registrovan odavno,ali ne znam koja je koja verzija i u cemu je razlika,pa pitam jer sigurno mnogi znaju bolje od mene,pa da pomognu..
INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II Windows 7 Ultimate
:: :: Ja ne znam stvarno ljudi zasto se vi ne registrujete na warez...Mnogo vam je lakse tako nego da cekate da vam neko posalje linkove.. :: :: Independence is a state of mind :: ::
Moze i na srpski samo skini sa updatea srpski pack.
:: Jer lekic radi isto kao i kod svih ostalih build-ova, a language pack jel moze da se promeni na srpski u ovoj enterprise verzij :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: video bi da sam postavio link ka konacnoj verziji Win7 enterprise koja je ista kao i ultimate :: :: :: :: http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.asp :: :: :: :: Za lekic se vec snadji, imas ih gomilu na netu.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.