Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
ASIO Drivers
STRANA 1 OD 1
mkukic ASIO Drivers 22.10.2009. 15:24 T21182

status: user
broj poruka: 2591
Jel moze mala pomoc oko instalacije ovih drivera?

Imam zvucnu karticu Creative SB X-Fi Xtreme Audio i instalirane Creative-ove drivere. U Adobe audition-u 3 mi kaze pri podesavanjima da ce se dobiti bolji kvalitet zvuka sa ASIO driverima... Kakvi su ti driveri? Jel ove Creative-ove drivere moram prvo da brisem pa onda ove da instaliram?

Skinuo sam sa njihovog sajta drivere, ali to je ustvari neki mali fajl od 400KB. Verovatno treba njega da pokrenem pa on dalje skida drivere...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba ASIO4ALL 22.10.2009. 15:43 #151285

broj poruka: 1197
Za tvoju karticu:
http://www.asio4all.com/
mkukic ... 22.10.2009. 15:47 #151288

Skinuo sam odakle taj fajl, ali kazem - velik je samo 400KB pa pretpostavljam da on dalje pokrece skidanje potrebnih drivera. Verujm da prvo treba da uninstaliram Creative-ove drivere...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Neba Re: ... 22.10.2009. 15:55 #151296

broj poruka: 1197
Ne pokreće on nikakvo skidanje. Nemoj da brišeš drajvere od kartice jer ti onda neće ništa raditi. Samo instaliraj ASIO4ALL, podesi u Audition-u da koristi te drajveri i vozi.

:: Skinuo sam odakle taj fajl, ali kazem - velik je samo 400KB pa pretpostavljam da on dalje pokrece skidanje potrebnih drivera. Verujm da prvo treba da uninstaliram Creative-ove drivere..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
::
Antimatery neeeeeeeeeeeeeee 22.10.2009. 15:55 #151297

broj poruka: 997
Nene instaliraj preko a u kontrolnom panelu programa ukljuci sta ti je potrebno i zasta ti tacno treba?

Sve je relativno !!!

mkukic OK! 22.10.2009. 16:10 #151301

Hvala na upozorenju!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs