Vec duze vreme planiram da oborim system al reko da sacekam pocetak novembra za full verziju windowsa 7.Ipak juce komp posandrco,znaci na njemu ne radim nista posebno ,idem na net,slusam muziku,i na netu igram dotu i call of duty 4,juce kad sam doso iz skole cepnem dugme za turn,on pocne kao da se dize(nastane zvuk totalno drugaciji nego kod pravog podizanja)i ona tacnka na monitoru dole,treperi kao da je na stand bayu,ja iskljucim i ponovo pokrenem i opet isto i tako jos jedno 4-5 puta i podigne negde is 6 puta.Danas opet podignem radi sve ok,samo odjednom iskljuci se komp u sred igre????Ja cepnem dugme za turn off nece,cepam cepam cepam nece,pocnem malo da cackam po kucistu,vadim neke kablove itdd. ONo se pokrene al opet onaj zvuk ko od juce i opet tackica na monitoru treperi??? Ja lepo isklucim iz zida malo gurnem one kablove od napajanja i nekih drugih cuda u utikac ,ukljucim prekidac,i ono proradi E sad ne veryjem da je bas od toga,ako moze pomoc,ako znate sta je problem? HVALA!!!!!!!!!!!!!!!
KOmp je star tri godine! Intel pentiu dual core d 805 na 266ghz zotac 8600gt sa titan ealge kulerom 2gb ram 667 mhz ddr2 i napajanje chieftec 350w ne znam sad oznaku i hard hitachi 259 gb star 10 meseci
To meni ne izgleda ni kao win,a jos manje da je nesto crklo.Ako imas pumpu za bicikl kuci,izvadi grafu i memoriju i lepo ih ocisti,a celo kuciste izduvaj(temeljno).Posebno slotove za ram i PCI-E.
Pa javi dali ima promena.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
A ako ti ne upali nista od ovog sto je ekipa pomenula, najverovatnije ces morati ploci da kazes pa pa... Imam na stolu jednog sa istim simptomima, zvekete ploca je u ovom slucaju...
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
Lol :), zivi 10 metara od mene :), uci se veceras :), sutra graficki, proracun vratila 3 strane zadatak :).
Pozdrav!
:: Nije lakse da mu viknes,nego da postujes i cekas odgovor?A mogao bi i da predjes preko i pomognes coveku :) :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ako se ponovo dogodi reci, za sada su kablovi problem :), pogledaj temp procesora posto on zna dosta da se greje :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Pa jel ti to meni ides u masinsku?Ako treba nesto iz struke samo javi.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Lol :), zivi 10 metara od mene :), uci se veceras :), sutra graficki, proracun vratila 3 strane zadatak :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Nije lakse da mu viknes,nego da postujes i cekas odgovor?A mogao bi i da predjes preko i pomognes coveku :) :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako se ponovo dogodi reci, za sada su kablovi problem :), pogledaj temp procesora posto on zna dosta da se greje :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
e onda jbga ne daju mi se pare za ovaj komp na njemu ionako idem igram dotu i call of duty to je to,uzecu novi u februaru ili nesto kasnije zavisno od cena!
Nisi napisao koju plocu imas. Ona je najsumnjivija, a nije daleko ni napajanje! Prvo vizuelano proveri da li su ti kondenzatori na ploci naduvani, probaj sa drugim napajanjem, a ako dalje brlja, ploca je definitivno.
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Sličan problem je prošle nedelje imao jedan moj prijatelj. Odneo ga u servis, kod čoveka koji mu je pre 2 godine sklopio komp. Formatiran hard, sveže instaliran Win XP i opet isto. Čovek se na kraju setio da proveri memoriju. Ispostavilo se da je jedan modul otišao u večna lovišta. Stavljen drugi i sve radi kao novo.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.