Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Pohvala
STRANA 1 OD 1
doca80 Pohvala 06.10.2009. 22:03 T20730

status: user
broj poruka: 3053
za Win7!!! Danas sam nesto eksperimentisao sa sedmicom,pokusao sam da je instaliram na ekstra slabu masinu,neki Sempron 2.0ghz,512mb ram-a,neka integraljka 64mb,80gb hard. Znaci sedmica LETI na ovoj masini!!! Nisam mogao da poverujem!!! Bolje radi od XP-a koji je oduvek bio na ovoj masini,znam kako je radila masina sa xp-om jer sam je ja odrzavao od kad je kupljena nova...Konacno je cika Bili napravio nesto sto valja...Samo se nadam da ce uskoro biti bolja podrska sa drajverima,nisam nasao drajver za tvfm karticu ASUS,a ovi za XP su mi pri pokusaju instalacije,cak i pri compatibility mod-u ubili boot na sedmici pa sam morao da vratim system restore da bi komp butovao...Sve u svemu,moje misljenje je da je ovo najbolji OS koji je MS ikada napravio!!!

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic @doca80 06.10.2009. 23:39 #146235

broj poruka: 19008
a jos bolje radi onaj W7 tiny edition, i plus staje na CD.

doca80 Re: @doca80 06.10.2009. 23:42 #146239

znam za tiny,ali sam bas hteo da vidim kako ce da radi full sedmica na ovako slaboj masini...Nego ako si probao tiny win7,kako je resen aero,jel su korisnici uskraceni za aero efekte u cilju smanjenja zahtevnosti sedmice?

:: a jos bolje radi onaj W7 tiny edition, i plus staje na CD
::
SkyFire To je jos jedan od poteza by Microsoft! 07.10.2009. 00:09 #146272

broj poruka: 18472
Optimizovali su sitem da nije hardverski ogranicen kako je trebalo da bude u pocetku.Sada os radi i na dosta slabijim komponentama sto daje ljudima priliku da se duze zadrze na postojecim komponentama a koriste win 7 za svoje potrebe do sledeceg upgrade-a nove konfiguracije.

Green Green Grass Of Home

pasduh off topic...izvin`te 07.10.2009. 00:29 #146284

broj poruka: 451
@doca80
Hvala za mail .

pozzz

one way or another

BlueSkyNIS ... 07.10.2009. 00:35 #146290

broj poruka: 860
Ej doco, ajde kaži mi koja je to tačno verzija ili još bolje baci mi taj linak koji si koristio. Prošle nedelje sam instalirao neki Win 7 i u startu mi je popalio 30-ak i nešto procesa, drugim rečima, kao da sam instalirao Vistu, ako me razumeš šta hoću da kežem.

Windows-free with Fedora 10

doca80 Re: ... 07.10.2009. 00:49 #146299

ako mislis na link za full sedmicu,jbg ne secam se tacno linka,znam da sam ga skinuo sa warez_bb a nasao sam ga tako sto sam u pretragu wareza kucao WINDOWS 7 ULTIMATE UNTOUCHED...Ako mislis na tiny7 taj nisam skinuo i probao...samo sam pitao ako neko jeste probao da li su u tiny verziji izbacili aero...

@pasduh-nema na cemu,nadam se da si skontao kako se sta radi

:: Ej doco, ajde kaži mi koja je to tačno verzija ili još bolje baci mi taj linak koji si koristio. Prošle nedelje sam instalirao neki Win 7 i u startu mi je popalio 30-ak i nešto procesa, drugim rečima, kao da sam instalirao Vistu, ako me razumeš šta hoću da kežem
:: Windows-free with Fedora 10
pasduh Re: Re: ... 07.10.2009. 00:56 #146309

broj poruka: 451
Evo upravo cackam oko toga...

one way or another

:: @pasduh-nema na cemu,nadam se da si skontao kako se sta radi
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:
:: ::
:: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs