Skinuo sam sa neta najnoviji VMWare Workstation 6.5.3 i image Leoparda (koji je kad se raspakuje velik oko 8GB). Pokrenem instalaciju u WMWare ali stalno dobijam istu poruku...
Evo slika:
1. Ove fajlove sam dobio nakon raspakivanja (arhiva je bila u .tar.00x formatu):
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
sa nekog drugog sam skinuo VMWare Workstation 6.5.3 jer ovde je neka starija verzija. Nemam pojma koja je obrada... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ovo je najverovatnije `Original` virtuelna mašina, i to će teško da se bootuje na klasičnom PC-u bez modifikacije BIOS-a. Nađi neki Kalyway 10.5.2 i instliraj ga na neku particiju, EasyBCD i gotova priča, ako ti već treba Mac OS.
:: Skinuo sam MAC OS X Leopard 10.5.5 VMware Image sa ovog linka :: :: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=3034743&highlight :: :: sa nekog drugog sam skinuo VMWare Workstation 6.5.3 jer ovde je neka starija verzija. Nemam pojma koja je obrada.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
A jbg... I ovako je ogromno, a sad moram ponovo... Necu da modifikujem BIOS niti da se igram sa tim ako je neophodno! Hteo sam cisto da probam taj Mac OS X Leopard, ali ovako preko VMWare-a, da ga probam malo jer sam isprobao brojne Linux distribucije (najvise se zadrzao na Ubuntu) pa sam hteo da vidim kakav je i ovaj - cisto da kazes informativno...
Jesi li imao iskustva sa ovim sistemom? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Kažem ti najlakše ti je da staviš na neki poseban test hard disk ili pak particiju kao što sam i ja radio. EasyBCD ako nemaš hdisk ili lepo na poseban pa DRM F8 (boot menu) izabereš hdisk i bootuješ ko čovek. Meni je Kaly 10.5.2 radio savršeno na X38/P45 čipsetu i 8800GTS. iATKOS 10.5 sam stavio na lap ali sam bez uspeha tražio drivere za Radeona 3470 i mrežnu.
:: A jbg... I ovako je ogromno, a sad moram ponovo... Necu da modifikujem BIOS niti da se igram sa tim ako je neophodno! Hteo sam cisto da probam taj Mac OS X Leopard, ali ovako preko VMWare-a, da ga probam malo jer sam isprobao brojne Linux distribucije (najvise se zadrzao na Ubuntu) pa sam hteo da vidim kakav je i ovaj - cisto da kazes informativno.. :: :: Jesi li imao iskustva sa ovim sistemom :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
OK! Hvala Bax puno! Bas prelistavam taj forum pa cu videti koja obrada bi najbolje dosla za moju konfiguraciju... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nema na čemu. Samo polako sa njim. Gledaj šta formatiraš kad budeš pravio HFS+ particiju za njega. Njega NTFS ne zanima, može da preformatira samo FAT(32). Ne pokušavaj da ga instaliraš sa IDE DVD playera/rezača jer je OSX alergičan na JMicron IDE kontrolere.
:: OK! Hvala Bax puno! Bas prelistavam taj forum pa cu videti koja obrada bi najbolje dosla za moju konfiguraciju.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
:D Na sta nije alergican taj Mac OS X? :D Imam SATA DVD rezac, valjda nece praviti probleme... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Bax pogledao sam forum ali nisam bas najodlucniji koju obradu da skinem... Kalyway i iDeneb su mi nekako najprivlacniji.. :: :: Moja konfiguracija :: :: 1. AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3200 MHz (16 x 200) 6400 :: 2. MSI K9N Platinum (MS-7250 :: 3. GEIL BD 2x1GB (DDR2-800 DDR2 SDRAM :: 4. Gainward 4850 GS GLH GDDR :: 5. Creative SB X-Fi Xtreme Audio Sound Car :: 6. WDC WD16 00JS-22MHB0 SCSI Disk Device (149 GB :: 7. DVD RW AD-7203S SCSI CdRom Devic :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.