Stavio sam ovaj updateove posle kojeg komp naprosto leti,iako i dosad radio dobro ali nisam mogao verovati kako tecno radi sve,a da i build posle postane 7600.20510.amd64fre.win7_ldr.090819-1503 koje mozete proveriti u registriju,menja i neke sistemske fajlove tako da preporuka!!!Ima ih na visem mestu na netu ali je ovo najsvezija pak koji sam mogao da nadem:
Ima i za x86 i za x64 verziju,moze da se nade i kolekcija koji ima install.bat a ima i ove gde svaki moras sam da pokrenes,malo guglanje i sve cete naci.Neke paketi imaju i special upgrade sa Silverlightom i Play PC-om isto za obe verziju.Isto tako paketi nece da uticu na aktivaciju,znaci sve ostaje po starom!!!
Manje od mesec dana pre pojavljivanja novog operativnog sistema izvršni direktor kompanije Microsoft Steve Blamer je vrlo pohvalno govorio o novom operativnom sistemu naglašavajući da je u pitanju najbolji pokušaj ove kompanije kada je u pitanju tržište operativnih sistema. Balmer je naročito naglasio sigurnost Windows-a 7 kao i karakteristike upravljanja, energetske efikasnosti i opisao operativni sistem koji je dizajniran za novu eru. On navodi da karakteristike energetske efikasnosti novog operativnog sistema mogu da uštede značajna sredstva koju bi velika preduzeća dala za električnu energiju.
SACEKAJTE BOLJE JOS 16 DANA PA ONDA CE IZACI FINAL WINDOWS 7
Meni u softvare licensingu stoji sledec: EULAID:Win7_RM.0_ULT_RTL_en-us E sad to znaci da je RETAIL iliti finalna,zar ne? A da radi se o W7 x64 kojeg sam pre neki dan skidao sa jedno torrent(Mininova) sajta,i gde se jos uvek raspravljaju o tome dali je finalna ili ne,ne znam niti me ne zanima posto sam sebe aktivirao,update radi,a i sve ostalo,a nema ni expirydate,sto znaci da nema vremenskog ogranicenja,mada treba sacekati 22-og,pa da vidimo,u svakom slucaju dosad sve bez problema....
Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP Skinuo sam pre mesec dana ovu verziju i radi izuzetno dobro. E sad jel zna neko sta znaci skracenica GRP ??? Kupljena na IP Tor...., Najprodavanija jos uvek RESISTANCE IS FUTILE
To je kompletan update sto je izasao do danas,bolje receno koji moze da se nade...100% radi bez problema,barem na W7 x64,kao sto sam i ranije pisao,W7 je poleteo...do zvezde,izuzetno radi,bez ijedne greske dosad,prosto neverovatno,ali ni nemam masinu od 1000 konjskih snaga,a ipak radi kao sto OS treba da radi.....
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.