tata sta mu je Microsoft Windows 7 Ultimate x86 OEM DVD instalacija bez problema i sam rad kroz win sve ok ali kod bootovanja dodje do pocetnog ekrana sa prozorcicem i stoji vise minuta i lampica za hard se ne pali, posle odredjenog vremena hard krene i win se bootuje za 20 sec u pitanju je lap msi ex 720x 055eu, potpuno nov ima li ko kakav predlog ili da menjam win hvala unapred
Jesi li ga dobio sa vec instalisanim sistemom ili si sam instalisao?
04.10.2009. 01:25
status: user broj poruka: 10999
Mada pretpostavljam da je `dosao` takav, kada je OEM. Za pocetak proveri sta se sve nalazi u start up-u. Zatim vidi da li su svi drajveri instalisani kako treba (hdd controllers?). Ako je sve u redu, onda reinstall, pa cemo da vidimo.
ja ga instaliram, radim to godinama ali ovo mi je prvi put da se ceka toliko oem sam skinuo sa nase lokalne mreze i koliko citah po forumu trebao sam da pribavim 7600 rtm inace radio sam ga od juce 3 puta sa ovom verzijom i isto svaki put a probao sam i neku 7100 i radi savrseno ali je mnogo siromasno pa sam je batalio u biosu nema AMA bas nista za stelovati tako da to nije drajvere je otprilike sve sam instalirao evo upravo cistim startup hvala za sad
Sta mislite,da li bi mogao da instaliram W7 Ultimate 32 bit na Dell Latitude D600 laptopu? Ima 1 GB RAM-a,Intel Pentium M na 1,5 GHz,Radeon 9000,hdd 28 gb....Da li bi radio normalno i da li bi Win7 nasao drajvere za njega jer su prastari?
Pa nemoj da si stipsa otvori se za jos 1Gb i ne beri brigu mada je 32bit nezahtevan po pitanju memorije tj manje vise ko XP (bar sto se tice mog iskustva).
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Sta mislite,da li bi mogao da instaliram W7 Ultimate 32 bit na Dell Latitude D600 laptopu :: Ima 1 GB RAM-a,Intel Pentium M na 1,5 GHz,Radeon 9000,hdd 28 gb....Da li bi radio normalno i da li bi Win7 nasao drajvere za njega jer su prastari :: :: Sorry na off :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.