E sada Imam trenutno win7 x64 na WD sata2 od 250Gb a o ću da instaliram XP sp3 na stari 8 god Maxtor, e sda kod dizanja sistema oću da me pita koji ću sistem da dižem a na kao što nikako nisam uspeo kada sam imao wistu da mi diže samo jedan tj onaj koji sam zadnji instal, to mi se dešavalo i kada sam na 2 particije imao wistu i xp i kada su oba radila na c particiji.. Šta treba da podesim u biosu beše?` Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
Na brzom odgovoru... Ti i Sky ko da ste enciklopedije.. šta god vas pitamo u roku od najviše 5 min eto odgovara Svaka čast... Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
:: Na brzom odgovoru... :: Ti i Sky ko da ste enciklopedije.. šta god vas pitamo u roku od najviše 5 min eto odgovar :: Svaka čast.. :: Supermen je MRTAV, Šišimš rules.. :: ::
Jel taj EasyBCD funkcionise i sa Linux instalacijama? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Instaliraš EasyBCD na boot disk, u njemu podesiš gde je koji OS i lovely jubbly :: ::
:: Jel taj EasyBCD funkcionise i sa Linux instalacijama :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: Instaliraš EasyBCD na boot disk, u njemu podesiš gde je koji OS i lovely jubbly :: :: :: ::
Hvala na info! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.