Potreban neki program za tweakovanje sad ne znam koliko su neki advanced programi `advanced` za mene nikad nisam probao ni jedan takve prirode! Pa mi preporuchite jedan ili vishe pa cu da odaberem
P.S. operativni sistem je xp 32 bit sp3 LEGALAN (ovo shto je velikim slovima nije ironija nego sam morao da se pohvalim)
Ali me neshto plashi ovo `srecno` do sad se nichega nisam plashio jer bi u najgorem sluchaju pao reinstall sistema da li mozhe neshto gore od toga da me zadesi
A tu je i Ashampoo WinOptimizer - Ne, ne bi trebalo nista...
02.10.2009. 22:37
status: user broj poruka: 10999
katastrofalno da se desi - u principu svi programi ove vrste nude izradu restore point-a (ili ga po default-u automatski naprave) pre obavljanja neke slozenije operacije. Osim toga, upozoravaju te na opreznost onda kada je to bas potrebno (prouciti listu onoga sto ce biti obrisano prilikom temeljnog ciscenja registry-ja itd.).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.