da li da ostanem pri xp-u ili preci na w7(najverovatnije bi bio w7 32bit)...racunar sluzi uglavnom za igranje novijih igrica,rad u photoshopu i surfovanje po netu.. konfiguracija je sledeca amd 5200+ @2.7ghz 2gb rama 800mhz(uzecu jos 2gb) 3850 oc edition 256 ddr3/bit
koji windows bi se lepse pokazao u navedenim poslovima?
pa jos ako imas neke starije periferije, kao ja sto imam prastari stampac i skener HP, imaces velike probleme da to potkrpis drajverima koji ce da rade. Mene skener opasno zeza na W7, a na XP sp3,sve prede ko machence. Da je lep,lep je, ali dok ga ne optimizuju sa drajverima za starije uredjaje, sacekaj neki njegov SP1 ili 2.
pitacu nastavnicu fizike sad ucimo te brojeve to 1x10 na 2i neki...da je pitam za neku formulu kako da dodje do besmrtnog zivota nema da brines...nego kako slaka i7?
i7 je mnogo moćan CPU, što tek dolazi do izražaja ako imaš čime da ga uposliš: multitasking, rendering, video....Treba mu malo bolje hlađenje, zbog memorijskog kontrolera koji ima sebe, ako baš hoćep do max-a da ga cediš. Bootuje se lagano na 4.2 sa 2.6, ali i need better cooling.
:: pitacu nastavnicu fizike sad ucimo te brojeve to 1x10 na 2i neki...da je pitam za neku formulu kako da dodje do besmrtnog zivota nema da brines...nego kako slaka i7 :: :: ::
On je naveo da ce da igra igrice, a s obzirom da ce one uskoro poceti da zahtevaju 64bitne sisteme mislim da mu sedmica nista ne skodi.Sad ili pola godine kasnije ce morati da predje na 64bitni sistem.
Uuuu za 64-bitne igrice ćeš se načekati, dokle god ima ozbiljnih 32-bitnih sistema i kad ih većina koristi, globalno gledano, a cilj je naravno veće tržište. Pošto 32-bitne igre mogu da se pokrenu i na 64-bitnom OS-u, a obrnuto ne može nikako.
:: :: On je naveo da ce da igra igrice, a s obzirom da ce one uskoro poceti da zahtevaju 64bitne sisteme mislim da mu sedmica nista ne skodi.Sad ili pola godine kasnije ce morati da predje na 64bitni sistem :: ::
Ce da vidimo, ali mislim da su 64bitni sistemi mnogo brzi od 32bitnog. Brze mu se dize, dosta je stabilan, unapredjena mu je reprodukcija zvuka( mislim na windows 7), dobro ima tu i tamo malo nekompatabilnosti ali sve u svemu zasluzuje da se instalira.
Kao sto sam vec nekoliko puta rekao Win 7 kao jedini sistem - jos je uvek rano! Za konfiguraciju koju posedujes i poslove koje hoces da radis na kompu slobodno se drzi XP-a jos neeeeko vreme. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: da li da ostanem pri xp-u ili preci na w7(najverovatnije bi bio w7 32bit)...racunar sluzi uglavnom za igranje novijih igrica,rad u photoshopu i surfovanje po netu. :: konfiguracija je sledec :: amd 5200+ @2.7gh :: 2gb rama 800mhz(uzecu jos 2gb :: 3850 oc edition 256 ddr3/bi :: :: koji windows bi se lepse pokazao u navedenim poslovima :: :: hvala unapre ::
:: Kao sto sam vec nekoliko puta rekao Win 7 kao jedini sistem - jos je uvek rano! Za konfiguraciju koju posedujes i poslove koje hoces da radis na kompu slobodno se drzi XP-a jos neeeeko vreme :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: da li da ostanem pri xp-u ili preci na w7(najverovatnije bi bio w7 32bit)...racunar sluzi uglavnom za igranje novijih igrica,rad u photoshopu i surfovanje po netu. :: :: konfiguracija je sledec :: :: amd 5200+ @2.7gh :: :: 2gb rama 800mhz(uzecu jos 2gb :: :: 3850 oc edition 256 ddr3/bi :: :: :: :: koji windows bi se lepse pokazao u navedenim poslovima :: :: :: :: hvala unapre :: ::
E pa ako mu se brze dize!,to je vec za razmisljanje.Znaci vijagra vs x64- hmmmm-tough choice.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ce da vidimo, ali mislim da su 64bitni sistemi mnogo brzi od 32bitnog. Brze mu se dize, dosta je stabilan, unapredjena mu je reprodukcija zvuka( mislim na windows 7), dobro ima tu i tamo malo nekompatabilnosti ali sve u svemu zasluzuje da se instalira. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.