Moguće je. Nemoj samo da te čudi ako budeš imao probleme sa nekim već instaliranim programima. Kad god me neko ovako nešto pita ja kažem: uvek je bolje staviti čist OS.
Bolje izdvojiti 2-3 sata i imati svež i čist OS sa novim Service Pack-om.
Ne znam šta imaš od programa, ali poslušaj Baxa. Ja na jednoj mašini ima SP2, a na drugu sam instalirao sveže integrisan SP3. Nekoliko starijih programa nisam mogao da upakujerm na SP3 ni u ludilu. U svakom slučaju, ako menjaš Service Pack, idi na čistu instalaciju. To je uvek neuporedivo sigurnije.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Da li je moguće instalirati sp3 na mašini gde je win sp1 :: Bane Bgd.
Sve zavisi od instaliranih programa. Bilo je mnogo prituzbi po raznim forumima i u biltenima koje dobijam. Svi su savetovali da se ide na Clean Install.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Ali kad se tek pojavio SP3 momak koji je odrzavao mrezu u prethodnoj firmi je svima prosto pregazio doduse SP2 i niko se nije zalio :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.