da li moze neko da da link ili sa nekog torenta gde mogu da skinem proverenu verziju windows 7 ultimate rtm 64 bit!
znaci samo ako neko ima iskustvo sa istim sistemom znaci da svi programi rade da ne zeza oko drajvera i da sve igre normalno rade kao i podesavanja za online igranje, hamachi i ostalo...
al gledaj neki torrent gde ima najvise seeder-a i gledaj komentare dal su pozitivni... Ako skidas sa Piratebay mininova i ostalim velika je mogucnost da je nesto fake... Ova sto je Knele88 stavio link izgleda sasvim ok...
Evo sada sam na win7 radi u fulu sve je ok samo ti još treba registarski ključ inače ti je trajal verzija od 30 dana Kada smo već kod toga jel ima neko te ključeve ??? Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
pitao si već nešto slično na drugoj temi i napisao sam ti da skineš aktiviran da se ne bi cimao. evo kad se već razbacujemo linkovima imaš ovde aktiviran 32/64bit biraš koji ćeš, siduje ga 2000 ljudi, leechuje 3000. proveren lično, nema laži nema prevare.
:: Evo sada sam na win7 radi u fulu sve je ok samo ti još treba registarski ključ inače ti je trajal verzija od 30 dan :: Kada smo već kod toga jel ima neko te ključeve ?? :: Supermen je MRTAV, Šišimš rules.. :: ::
Koji fazon gde god da naćem link da skinem taj Loader uvekm je obrisan bilo megaupload rapid i ostali sajtovi te tematike, haha baksuz Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
ne smes da mesas vise aktivatora niti da ubacujes kljuceve posto su to BETA keys.Znaci cista instalacija i kresenes loader i to je to.A te pre-crekovane i AIO su sra*e verzije pune malware-a i bagova...Samo Untouched W7....Pozzz
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.