:: Mogu da proverim u Everest :: -Operativni sistem – Operativni sistem – Vreme pokretanja.. :: :: Da li moze iz samog XP, nije moj racunar i nije instaliran Everest (i nije racunar pored mene) :: :: Ako moze sto hitnije :: Hvala :: ::
Da li bi instaliranjem sada Everesta ili nekog sl. programa bilo moguce utvrditi kada je racunar pokrenut (iako mi je to jako komplikovano jer je vlasnik totalni laik i udaljen je 250 km)?
Mozes sa everestom da vidis kad je komp upaljen poslednji put,odes u Operation System,up time,up time i vidis koliko je radio od poslednjeg paljenja...pozzz
Upalilo je ovo retroaktivno od nenike (pc wizard 2009). Hvala! P.S. Na svim mojim racunarima imam vec instaliran Everest, pa nisam mogao proveriti bez brisanja!
Da li je pc wizard 2009 ove podatke ipak “pokupio” iz XP i da li to znaci da XP ipak ima neki alat za to??? Sve bi se to izbeglo da je Pera na vreme otisao u policiju! :)
Pravilno si razmisljo.Svaki windows sve belezi ali to je kao i mnogo drugih stvari skriveno od obicnih korisnika ,to je za servisere i vecina koristi DOS naredbe.
pogledaj koliko ima tweakova i sta sa njima mozes da uradis a tek kad znas sve DOS KOMANDE sta bi onda mogao da podesis u windowsu.
otvori command prompt i kucaj systeminfo pa lupi enter
:: Mogu da proverim u Everest :: -Operativni sistem – Operativni sistem – Vreme pokretanja.. :: :: Da li moze iz samog XP, nije moj racunar i nije instaliran Everest (i nije racunar pored mene) :: :: Ako moze sto hitnije :: Hvala :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.