Koji Acronis moze da mi odradi backup aktivnog diska windowsa xp sp3 koji ima drajver za raid chipset pa taj image posle da prebacim na raid1 koji cu oformiti? Znaci mora da mi Acronis ili neki drugi koji kazete prepozna raid i ima drajver u sebi.
Koja je razlika izmedju xp i 2003? Da li na njemu radi sve sa xpa, igre programi drajveri? Zasto se ne koristi 2003 ako je bolji, koje to onda mane ima?
ali tu mi ne kaze koja su ogranicenja u odnosu na xp. Da li sve sto radi na xp radi i na 2003? Da li postoje x64 drajveri za moj Canon 2900 laserac? Nisam nasao a verujem da bax bi to iskopao ispod mora i zmelje :-)
:: ali tu mi ne kaze koja su ogranicenja u odnosu na xp. Da li sve sto radi na xp radi i na 2003? Da li postoje x64 drajveri za moj Canon 2900 laserac? Nisam nasao a verujem da bax bi to iskopao ispod mora i zmelje :-)
Namena w2003 jeste serverska, ali malo ljudi zna da ovaj OS moze da se koristi i kao workstation i u potpunosti zameni XP. Ja sam koristio ovaj sistem vise od godinu dana (32-bit verziju) i ne samo da je radilo na njemu sve sto radi i pod XP-om (svi programi, igre, driveri), vec je toliko stabilan sistem, da se za tih -vise od godinu dana- nije ni zagrcnuo. Probaj ga, mislim da se neces razocarati.
Acronis true image, mislim da je zadnja verzija 13. Možeš samo da napraviš bootabilan DVD - ne moraš da ga zadržiš instaliranog. Za prenos imagea će ti trebati i treći HDD ili eventualno na DVD ako je particija dovoljno mala. Može i Norton ghost, bilo koja od poslednjih verzija radi sa RAID-om.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.