Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7 64bit i Windows XP 32bit, laicka pitanja i pomoc
STRANA 1 OD 1
FAQ Windows 7 64bit i Windows XP 32bit, laicka pitanja i pomoc 19.09.2009. 20:01 T20240

status: user
broj poruka: 532
Sta mogu da koristim na Windows 7 x64? Da li ce mi raditi osnovni programi kao Winamp, Adobe, Eset, popularne igre i ono bitno sto se koristi u svakodnevnom radu? Da li radi umrezavanje 7ce i XPa ili mi treba posebno umece za to? Da li ce mi raditi sb live 5.1? Ako nema drajvera za 7cu moze li za Vistu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz re 19.09.2009. 20:51 #141203

broj poruka: 2900
Za karticu bi trebalo da odgovaraju oni koji su radili i na Visti inace pogledaj naci driver-e ovde:

http://www.driverheaven.net/youp-pax-drivers/

Dragg re 19.09.2009. 20:56 #141204

broj poruka: 2270
Sve radi što treba da radi. ESET bi mogao biti problem, potraži na njihovom siteu dal` radi sa win7. Radiće i skoro sve igre koje su izašle u zadnje 4 god. Poneka starija možda neće (npr ne radi mi vietkong, farcry 1).
SB neće moći. Ja sam svoju 4.1 prodao posle 2 meseca napora da je nateram da radi.

BEmpire Re: 19.09.2009. 21:00 #141205

broj poruka: 439
Radit ce ti i Winamp i Eset,Adobe flash player jedino u 32bitni browser,a ostale stvare uglavnom rade dobro...Inace Office 2010 (Mondo,beta x64) radi izuzetno dobro,s obzirom da je jos u test fazi,igre barem koje ja igram isto rade(al neznam za sve,posto nisam neki okoreli igrac),SB Live radi ali jedino ako imas 2 gb ili manje memorije u suprotnom ce da kresuje komp,a drajvere uglavnom mozes koristiti one za Vistu,a sto se tice sam OS Win 7 x64 stvarno radi izuzetno dobro i vidim da posle propalog Vista ljudi iz Microsofta stvarno su potrudili da poboljsaju stvari...Tako da mislim da ima smisla da stavis W7,al mozes i malo sacekati sad ce za mesec dana da izade oficijelni finalna verzija,pa ti odluci....Poz!!!

milanml Uglavnom je sve ok. ali... 19.09.2009. 21:19 #141212

broj poruka: 158
Mene na sledecoj konfiguraciji zezaju mnogo glupave stvari.
Intel E 8500
Ga EP45-UD3R
2GB Kingston hyperx 1066Mhz
WD 640GB AALS 32MB
Gainward 9600 GT GS 1GB
Leadtek XP 2000 expert
Chieftec CFT- 650 modular 14S
Dakle sve od igrica i standardnih programa kao i periferije (stampac i skener) radi besprekorno bez ikakvih dodatnih drajvera, ali ima jedno ali... MKV. fajlovi na sekundarnom monitoru tj LCD 32inch. full HD, imaju horizontalne prugice na brzoj slici i slika je bleda lose boje i nedovoljno ostra u odnosu na perfekciju koju sve to isto daje na XP SP3. Takodje na tv kartici ima neku krupno zrnastu sliku i pola funkcija u podesavanju ne radi. Nemoj ni da me pitas sta sam sve probao od drajvera kodeka i plejera i nece pa nece, pa da ga skakoljis po tabanima. Eto takva ti je situacija kod mene. Nista zato, cekamo 22. oktobar pa cemo da vidimo kako ce to da radi
POZDRAV Za sve koji su juce i prekjuce pokusavali da mi pomognu ovde na forumu, ali nije vredelo. Srecom te na drugoj particiji jos stoji stara dobra SP3. Nju ovaj moj klinac ne moze da satre uopste a mislim da je instalirao i obrisao jedno 200-300 igrica tezine po 8-9 GB.
Nek ti ovo moje iskustvo korisno posluzi.
Moja verzija W7 je RTM ULTIMATE x86 sa svim apdejtima i aktivacijom.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs