NForce 430 chipset, dakle, odakle hoćeš. nVidijin ili ASUS-ov sajt.
Pošto je to mator chipset i spada u legacy proizvode, nvidia kaže da ti za W7 drajveri ni ne trebaju. U svakom slučaju mislim da će se primiti drajveri sa 32-bitne Viste.
:: Odakle da skinem drajvere za M2N-68 (windows 7 x86 ultimate).nema ih ni na asusovom sajtu.on mi je instalirao neke njegove ali nema zvuk ::
:: :: NForce 430 chipset, dakle, odakle hoćeš. nVidijin ili ASUS-ov sajt :: :: Pošto je to mator chipset i spada u legacy proizvode, nvidia kaže da ti za W7 drajveri ni ne trebaju. U svakom slučaju mislim da će se primiti drajveri sa 32-bitne Viste :: :: :: Odakle da skinem drajvere za M2N-68 (windows 7 x86 ultimate).nema ih ni na asusovom sajtu.on mi je instalirao neke njegove ali nema zvuk :: ::
Hoce da radi sa drajverima za vistu :)))))))Mnogo ti hvala
:: :: NForce 430 chipset, dakle, odakle hoćeš. nVidijin ili ASUS-ov sajt :: :: Pošto je to mator chipset i spada u legacy proizvode, nvidia kaže da ti za W7 drajveri ni ne trebaju. U svakom slučaju mislim da će se primiti drajveri sa 32-bitne Viste :: :: :: Odakle da skinem drajvere za M2N-68 (windows 7 x86 ultimate).nema ih ni na asusovom sajtu.on mi je instalirao neke njegove ali nema zvuk :: ::
:: Hoce da radi sa drajverima za vistu :)))))))Mnogo ti hval :: :: :: :: :: :: NForce 430 chipset, dakle, odakle hoćeš. nVidijin ili ASUS-ov sajt :: :: :: :: Pošto je to mator chipset i spada u legacy proizvode, nvidia kaže da ti za W7 drajveri ni ne trebaju. U svakom slučaju mislim da će se primiti drajveri sa 32-bitne Viste :: :: :: :: :: Odakle da skinem drajvere za M2N-68 (windows 7 x86 ultimate).nema ih ni na asusovom sajtu.on mi je instalirao neke njegove ali nema zvuk :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.