Ko nije registrovan na forum, ne moze da vidi stranicu. Mozda si mislio da ce pasti masovno registrovanje. Pozdrav ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
To je u sustini to, RTM (Release To Manufacture) je verzija koja se nece naci u prodaji, ali je finalna. Ovaj link je za Retail verziju. Ja sam stavio da se skida. Imas i na warez-bb-u finalnu verziju. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
:: vredi skidati ovu verziju win 7-ice ili treba cekati neku noviju(imam win 7 x64 RTM) i da li je ovo finalna ili???hvala unapred
pa dajte taj serijski i cuveni lek... moram da probam win7 kad ga hvale toliko..
:: Dobila si mai :: :: :: :: Moze li i meni serijski i lekic molim :: :: :: :: :: :: :: :: Ako nekom nije tesko i meni lekic i serijski...i ja sam zavisnik : :: :: :: :: :: :: hval :: :: ::
This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.