pa uvek ti se i otvara u 16:9, ali imas i opcije kad ides na `options`, pa video, stavi `always start in full screen`, a imas i na dnu `custom aspect ratio` pa stavi 16:9, dodaj i to je to.
Pa to sam sve probao,ali ne radi...Otvara on uvek u full screen ali otvara u 4:3,pa mi sa gornje i donje strane ekrana odsece deo slike a sa leve i desne strane ekrana mi se vidi crno...probao sam obe stvari koje si rekao ali NECE!!!
MIND CONTROL
:: pa uvek ti se i otvara u 16:9, ali imas i opcije kad ides na `options`, pa video, stavi `always start in full screen`, a imas i na dnu `custom aspect ratio` pa stavi 16:9, dodaj i to je to :: :: ::
Baš zbog ovoga o čemu se priča u ovoj temi i još mnogo razloga.
KM Player, MPC HC, čak i GOM mogu da mu drže predavanja u osnovnoj školi prepoznavanja formata.
Zato i izlazi verzija tog šita svakih 15 minuta, a KM i 6.4.9.1 MPC su već mesecima.
:: a zbog cega? ja ga koristim godinama i fenomenalan je..nisam naisao na program koji bolje ucitava i modifikuje prevod. :: :: @CyberConn - media player classic (ide sa klcodec-om), ili VLC :: ::
Evo malopre sam instalisao Bsplayer da bih mogao eventualno pronaci resenje za CyberConna.Jednostavno nece da zdrzi postavljeni aspect ratio,nego mora pri svakom pokretanju iznova da se postavlja.Keep aspect ratio je izgleda postavljen bezveze. Kada bih pokrenuo neki film radi normalno,a kada hocu da pokrenem neki drugi dvoklikom na njega doslo bi do greske`sent don`t send`.Znaci mora na exit,pa tek onda na film. Drzim se ja mog Gom-a,nikada nisam imao ni najmanjih problema s njim.
evo instalirao sam njega,i radi savrseno,sve opcije sam podesio i rade,samo jednu ne mogu da pronadjem,a to je kada levim klikom kliknem jednom na film koji je trenutno pusten u full screenu kako da se pojavi mali player na ekranu,ali da ne izadje iz full screena(kao na bs playeru).Ako neko zna odgovor neka napise,a i ako ne dobijem odgovor, nema veze,player je odlican,necu vise da gubim zivce sa BS-om.
Ako sam dobro razumeo,onda nemas potrebe za malim plejrom.Samo pointer povuces na dole i tu su ti sve komande.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: evo instalirao sam njega,i radi savrseno,sve opcije sam podesio i rade,samo jednu ne mogu da pronadjem,a to je kada levim klikom kliknem jednom na film koji je trenutno pusten u full screenu kako da se pojavi mali player na ekranu,ali da ne izadje iz full screena(kao na bs playeru).Ako neko zna odgovor neka napise,a i ako ne dobijem odgovor, nema veze,player je odlican,necu vise da gubim zivce sa BS-om. :: :: :: MIND CONTROL :: ::
ma znam da imam sve komande,ali to je samo navika ostala od bs-a da se pojavi mali player kad kliknem misem jednom... ma verovatno ni nema ta opcija,ali ja sam zadovoljan playerom...hvala svima...
MIND CONTROL
:: Ako sam dobro razumeo,onda nemas potrebe za malim plejrom.Samo pointer povuces na dole i tu su ti sve komande :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: evo instalirao sam njega,i radi savrseno,sve opcije sam podesio i rade,samo jednu ne mogu da pronadjem,a to je kada levim klikom kliknem jednom na film koji je trenutno pusten u full screenu kako da se pojavi mali player na ekranu,ali da ne izadje iz full screena(kao na bs playeru).Ako neko zna odgovor neka napise,a i ako ne dobijem odgovor, nema veze,player je odlican,necu vise da gubim zivce sa BS-om. :: :: :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: ::
:: Evo sta meni prijavljuje bsplayer :: :: http://img89.imageshack.us/img89/9546/20090909140715.pn :: P.S. Ma bitno je da radi.Sve je to isti q.Kada mi ovaj Gom pocne kenjati rado cu preci na neki drugi :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Nije do toga,inace temp cistim par puta dnevno sa Cclieaner-om.Kada bi se nameracio sigurno bih resio problem,ali mi ne pada na pamet da gubim zivce zbog toga,ionako je plejr bio samo u prolazu. Koristio sam bsplayer pre 55 g.ali sam uvek imao nekih misterioznih problema s njim.Presao sam onda na bagoviti Crystal Player,a nedugo zatim na Gom kada su i svi moji problemi nestali sto se tice videa.Pa ako me bude zezati,nastupa uninstalka i u potragu za drugim.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: C,Documents and Setings.Ime (giga),Local Settings,Temp otvori i ubrisi sve sto se nalazi u Tem :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.