...jel postoji neka opcija u Windows XP-u da se zabrani instaliranje programa, tj da trazi sifru prilikom pokretanja instalacije, kao na linuxu, ali ne sa vise naloga, nego na admin nalogu? Ako ne, jel ima neko resenje slicno...
Unapred hvala, pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
se obicno pojavljuje kad instaliras nesto cemu je potrebno logovanje kao sto je .net passport ili nesto tako, vidi sta si instalirao novo, pa probaj da deinstaliras, mozda pomogne
...meni radi sve ok, nego mi se ne kreira novi nalog za ostatak porodice, nego klinci nonstop nesto instaliraju pa da jednostavno to zabranim, na to sam mislio, ...znaci kao neki 3rd parity program koji ce zabranjivati instalaciju bez odredjene sifre... ...mozda sam se pogresno izrazio u prvom postu, hvala unapred...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
...ali to je vec drugi nalog, ja imam samo jedan nalog na kompu, i to je administratorski i ne zelim kreirati vise naloga... Jer postoji neko resenje u okviru tog naloga?
Pozz...
Ja mislim da ne moze, kreiraj drugi nalog nece da ti padne sistem, evo moj drug 4 godine fura komp sa 2 naloga, lupi sifru na svoj nalog i neka oni lupe njihovu sifru na njihovom nalogu pa neka rade sta hoce.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.