1.da li moze nero 7 da radi na sedmici? prilikom instalacije dobijem prozorce da ovaj program ima problem sa kompatibilnoscu... 2.prvi put sam instalirao Ashampoo Burning Studio,i mislio sam da je free, kad ono imam samo 10 dana trial period,trazi registraciju..jel neko im mozda serial/ ako ima bilo bi super kad bi hteo da mi baci to na mail... 3.sama sedmica mi je trial na 30 dana...jel ima neki PROVERENI lek za to? moze i to na mail ako nije problem 4.koja verzija daemona radi na sedmici
Pozdrav svima! Od pocetka avgusta sam poceo sa putovanjima pa me nije bilo na forumu nekih mesec dana...
1. I Nero 8 pravi probleme tako da drzi se Ashampoo Burning Studio-a. 2. Ako je verzija 9 poslacu ti na mail serial. 3. Ja korsitim Hazar i radi bez problema. Poslacu ti na mail i to. 4. Koristim Alcohol! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
ste mi pomogli da resim sva pitanja koja sam postavio...Hvala svima,pogotovo imarkovic-u za mail... Ako me jos nesto bude zanimalo...znam koga da pitam...
Sad sam proverio koji je nero na kucnoj masini i videh da je to verzija 9.4.13.2 i mogu ti reci da je i dalje N°1. Win7 skoro savrseno kesira diskove tako da zakuca buffer na 98%.
A sto se tice serijskog broja za Ashampoo to sam rezio tako sto sam prekopirao prilozeni exe fajl (prethodno sa vise programa cekiran) preko istog na HDD-u. Ashampoo je dobar ali malo smara onaj neroexpres izgled, jednostavno sam navikao na dva panela i samo prevlacinje onoga sto zelim da narezem. Cini mi se da je dosta tromiji od Nera.
Malo je zajebato ubacivanje serijskog broja ali ako pomno ispratis navedenu procedutu i to ce biti ok (dva puta sam je odradio). A koliko je bitno da ispratis navedenu proceduru ti mogu potvrditi samo tako sto cu ti reci da sam totalno zeznuo instalaciju AutoDESK Civil 3D a rezultat se ogleda u momentalnom krahu programa nakon ucitavanja. Znaci otvori se osnovni panel i cao. Nisam siguran ni da bi reinstal sistema pomogao sem ako pre njega ne uradim NULOVANJE hdd-a.
Sto se tice Win7 imas i dalje mogucnost da sa zvanicnog sajta skines RC1 koji bez problema radi do JUNA sledece godine. A do tada ce valjda i zvanicna verzija da bude FREE.
Demon Lite 4.30.4.0027, free sa sajta proizvodjaca.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.