Zanima me vase misljenje o ovom programu... Do skoro sam koristio Tune Up 2009,a sad sam instalirao ovo cudo,pa cisto da znam da li da se vratim na Tune Up ili ne :D
Koristio sam obadva i mogu ti reci da je TuneUP dosta bolji...
Independence is a state of mind
:: Zanima me vase misljenje o ovom programu.. :: Do skoro sam koristio Tune Up 2009,a sad sam instalirao ovo cudo,pa cisto da znam da li da se vratim na Tune Up ili ne : :: :: Open source software rules!!!
:: Zanima me vase misljenje o ovom programu.. :: Do skoro sam koristio Tune Up 2009,a sad sam instalirao ovo cudo,pa cisto da znam da li da se vratim na Tune Up ili ne : :: :: Open source software rules!!!
Advanced System Care ima neprijatnu osobinu da bez pitanja odradi sve ono što misli da treba, što u velikom broju slučajeva znači da sjebe sistem. Ja dugo koristim Tune Up Utilities, ali svako modul posebno. Kad odradi analaizu, ja pregledam šta on kaže da treba i pustim da uradi samo ono što hoću. Nemoj nikad i NIKAD, pa još jednom NIKAD, da pustiš bilo koji od tih programa da ti sam uradi sve što hoće. Uvek prvo proveri šta je našao, pa onda vidi da li mišliš da to treba da se sređuje. U princupu 50% toga ne treba dirati. Tune Up ima fine opcije za razna podešavanja interfajsa, ali ako nisi siguran u to nemoj da čačkaš.
Svi ti programi su urađeni na osnovu Windows default setovanja, tako da sve što je promenjeno prijavljuju kao grešku.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Prijatelju (posebno, da se rasha ne uvredi...), pošto vidim da se ponešto razumeš, odnosno, meni je potrebno za ovo moje pitanje samo da znaš da instaliraš program - dva i zatim pročitaš i postuješ odgovor, možeš li da nam (mi) izađeš u susret? Naravno, sve to zahteva poprilično vremena koje vidim da u velikom žaru traćiš pred računarom: - možeš li da mi (nam) benchmarkuješ dobitak u brzini bilo čega ili svega, nakon nekog od ta 4 programa? - a pre tvojih rezultata, pa ma kakvi bil i ako ih uopšte bude što ovisi o tebi - i budu li suprotni mom mišljenju, ja mislim da ih sve treba nabiti na q i da im je to upotrebna vrednost. Više vremena i procesorske snage potroše na `čišćenje i optimizaciju` nego što poprave i ubrzaju... ne računajući što malo-malo, mogu nešto i da zayebnu.
Ti štosovi sa ubrzanjem sistema su žvaka za ludaka. Kakvo crno ubrzanje sistema? Ubrza ti se srce, kad ti programi nešto zajebu. Konkretno Tune Up 2009 koristim za povremeno čišćenje đubreta i proveru Rgistry-ja. Ima 2-3 modula za podešavanja (uklanjanje nekih nepotrebnih Windowsovih govana), a ostalo nema veze. Kad prvi put podesiš ono što hoćeš, više ti ništa sem one dve pomenute stvari ne treba. A ni to nije neophodno.
Tako da si, u principu, u pravu.
Morao sam ovo da napišem, jer si me naljutio
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ne koristim ove gluposti da bih dobio na brzini nego da mi glupavi windows ne bi brljao oko pronalazenja fajlova i shortcutova...Poneki registar i temp fajlovi,malo nepostojecih shortcutova i to je to... Open source software rules!!!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.