1. Kako u terminalu izaći iz home foldera i preći u sistemski etc/pulse 2. To mi treba kako bi sudo komandom overwrite-ovao jedan sistemski file vezan za podešavanje zvuka.
Ma gde nisam radio u dosu, neko mi je promakla ta prva `/`, ...to u dosu ne treba...hvala.
:: Baxonja :: :: sve je izvrnuto, ja sam na Windowsu, a Baxonja je presao na Linux.. :: :)) :: :: komanda ti je :: cd /etc/puls :: :: Nisi radio u DOS-u :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
:: probaj malo Gentoo buraz da vidis sta e cimanje : :: :: :: Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may kno :: kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim.. :: :: :: ::
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
:: :: Arch je cimanje. :: :: :: probaj malo Gentoo buraz da vidis sta e cimanje : :: :: :: :: :: :: Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may kno :: :: kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim.. :: :: :: :: :: :: :: ::
svi imba useri koriste debian ali o5 zavisi kome za sta treba, ubuntu je dosta uproscen nego sto je nekad bio a i lep je dok napr. fedora je usrana zadnjom verzijom a enlightment je najlepsi linux kog sam video samo ima male bugove, a kome treba neka skine program nimble x i napravis svoj linux stavius od programa sta ti treba i lako jednostavno ima oko 200mb enjoy
xexe posto sam uzeo nov kompjuter hteo sam da se podsetim starih igrica i da vidim kako rade...ne brini, upravo sredjujem Fedoru, Windows je otisao pre pola sata.... :)
Pazi ekipe . Nego jel neko skinuo Slackware 13? Ja bi to zalepio na HD, ipak je deda po meni naj naj. Solidrock distro. Ja kao rkmen za sisteme ga bas volem? Fedora 11 mmm nije losa ali me keca sa Nvidia grafikom razbija,posle updatea jednostavno crn ekran
:: :: :: Pazi ekipe . Nego jel neko skinuo Slackware 13? Ja bi to zalepio na HD, ipak je deda po meni naj naj. Solidrock distro. Ja kao rkmen za sisteme ga bas volem? Fedora 11 mmm nije losa ali me keca sa Nvidia grafikom razbija,posle updatea jednostavno crn ekran
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
:: :: :: Pazi ekipe . Nego jel neko skinuo Slackware 13? Ja bi to zalepio na HD, ipak je deda po meni naj naj. Solidrock distro. Ja kao rkmen za sisteme ga bas volem? Fedora 11 mmm nije losa ali me keca sa Nvidia grafikom razbija,posle updatea jednostavno crn ekran
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.