Naime proslog meseca (pocetkom jula) kupim komp instaliram win, sve sto treba i truc kraj jula net nece net da mi radi. Zovem svoju internet podrsku kazu sve izgleda ok, modem pokazuje da ima signal....i tako 4 dana dok nisam resio da formatiram opet hd i reinstaliram XP pocetkom avgusta. Sve do danas je bilo ok i opet net nece pa nece, ja sta cu uradim system restore na 25 avgust, sve sad radi ok. Sta to tera moj komp da svakih 24-25 dana odbija da iscitava stranice??? Uopste ne znam koje podesavanje (preorao sam ceo control panel) je u pitanju. Ako imate ikakvu ideju pomagajte molim va
Konfa je Amd x550, Biostar TA770E, 2gb rama, 500gb hard disk, Asus 4770......
dal je lepo podesen firewall. Koji antivirus koristis? Koji antispyware koristis? Dali ti je taj xp instalacioni disk ok da nije neka cudna verzija? Probaj sp3.
Mozda zapatis neku gamad sa neta pa ti pukne win .
Koristim windowsov firewall, NOD 32 4.0 antivirus, ne koristim antispyware, XP instalacioni disk je ok jer mi je dao lik koji istu verziju ima instaliranu 2 godine i nije imao problema
mi pada napamet da instaliras spybot search & destory i da skeniras sa njime nod antivirus je ok ali on ne brani od spyware samo od virusa brani tako da bi trebalo da imas neki anti spyware pored njega, ja koristim njega sa search & destoy i nemam nikakvih problema doduse ja sam na win 7 rc, ali i pre na xp sam koristio istu kombinaciju.
Ko ti je provider? Ako ti je dinamicka IP adresa mozda imas problem pri promeni adrese. Ja sam imao takav problem. Meni je menjao IP na svakih 4-5 dana i svaki put sam imao problem da mi zakuca. Nekoliko puta sam zvao podrsku i posle radio isto sto i oni. Disable/enable netwrok conection, restart ili gasenje kompa, cupao kablove, gasio modem...sve to po ko zna koliko puta. Onda je momak iz tehnicke podrske posle treceg mog zvanja stavio staticku IP (onako gratis) i problema vise nema. Kopernikus kablovski net je u pitanju. Drugih zamerki na konekciju stvarno nemam i prezadovoljan sam od tad. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
http://support.microsoft.com/kb/894391 _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.