Zanima me gde skinuti najnoviji `izleceni` Windows7 Ultimate 64-bit, posto to nisam pratio vec neko vreme, i ne znam koji je najnoviji, i da li vredi skidati drivere za Vista 64-bit za njega za konfu iz podnapisa, za plocu imam sve sto mi treba sa njenog diska, ali me zanima za grafiku, i postoji problem sa SB Live modelom, ne znam da li ce raditi pod Win7 u 5.1?
Hvala unapred, pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
:: Zanima me gde skinuti najnoviji `izleceni` Windows7 Ultimate 64-bit, posto to nisam pratio vec neko vreme, i ne znam koji je najnoviji, i da li vredi skidati drivere za Vista 64-bit za njega za konfu iz podnapisa, za plocu imam sve sto mi treba sa njenog diska, ali me zanima za grafiku, i postoji problem sa SB Live modelom, ne znam da li ce raditi pod Win7 u 5.1 :: :: Hvala unapred, pozz.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750
Mislim da nemas potrebe da skidas nove drajvere za vistu, ali ova najnovija kao sto si rekao izlecena verzija Win 7, meni radi odlicno. Sve je sam prepoznao i nema nikakvih problema, cak su i programi za Win 98 uspesno instalirani, da ne poverujes. Ako ti treba link, ostavi mejl da ti posaljem.
ps. sto se tice grafike, ja sam skinuo sam amd-ovog sajta najnovije catalist drajvere i radi super!
Mislim da Sb 5.1 neće ići. Imam Live! 4.1 i nisam uspeo da ga instaliram. Skinuo sam jedno 4-5 verzija drajvera i ništa nije radilo, ili se dobijalo neko brundanje preko zučnika. Sem ako MS ne izda zvanično nešto kroz Win update mislim da nema nade.
Sto se tice SB-a, uspeo sam i na Visti i na 7-ici da ga instaliram, tj radio je kao stereo, ali mi je bio problem u igrama, sto je imao EAX i kad treba i kad ne treba, pa sve sto se desava u igrama, kao da se desava u buretu xD
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
:: Mozes i meni poslati link ako nije problem. BTW.. ako nekome trebaju pozivnice za IP Torrents, i za yuwabits neka se javi... :: :: :: :: DušanNastić :: Beograd :: :: ::
Koje si drajvere koristio za SB? Jel` si siguran da je 64bit verzija win7? Trebalo bi mi to ko lebac, bez obzira na EAX efekte...
:: Sto se tice SB-a, uspeo sam i na Visti i na 7-ici da ga instaliram, tj radio je kao stereo, ali mi je bio problem u igrama, sto je imao EAX i kad treba i kad ne treba, pa sve sto se desava u igrama, kao da se desava u buretu x :: :: Pozz i hval :: :: rex1825@gmail.com
Samo mora da se podesi u control panelu kako treba i u Sb control panelu takodje i radice ja imam sb x-fi extreme audio i radi kako treba sve kad sam podesio, i ja sam se pitao kako ali moj dobar drugar google je resio problem.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.