Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Audo on win 2K
STRANA 1 OD 1
Ishmerish Audo on win 2K 27.08.2009. 20:41 T19658

status: user
broj poruka: 7285
Dali neko zna postupak instalacije audio driver-a na 2000-darci?Sve zivo sam probao i nece da instalira zvuk.Integrisana zvucna je Crystal a driver je CS4236B.mozda je problem sto je u pitanju dinosurus od masine(Pentium II,266GHz,Lightning PC344/Z,ATI 3D Rage Pro,..).

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 27.08.2009. 21:03 #135708

broj poruka: 12057

Jesi 200% siguran da su drajveri NT/2K kompatibilni ?
Ishmerish re 27.08.2009. 21:22 #135711

Malo vise od toga,posto sam ih skinuo sa 20 razlicitih sajtova.Znaci u samom rar-u imas desetak sys fajlova(i jos par drugih)i setup.Kada pokrene setup izbaci window sa varijanton Install driver i uninstall,kliknem install i kursor se vrti ali ne dize setup.Piosle 1-2 minuta izbaci da moram da resetujem i ima u okviru njega reset i shutdown opcije,medjutim kada roknem reset zatvori se aplikacija i komp nastavlja da radi kao da nista nisam stisnuo a posle rucnog reseta opet ista prica.Interesujeme dali mozda te sitemske fajlove treba prvo kopirati u neki direktorijum u okviru system32 foldera.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Equinoxe Re: 27.08.2009. 22:00 #135714

broj poruka: 12057

Jesi probao update drivera preko inf fajlova, ako imaš te komponente raspakovne ?
Znaš ono, update....have disk, pa tražiš inf ?

update proces će sam iskopirati fajlove gde je potrebno.

Ishmerish Sada 27.08.2009. 23:13 #135745

sam ga vec raskacio jer bi ga zapalio da je ostao ukljucen.Medjutim mislim da sam video da uopste nema opcija update posto win uopste ne vidi zvucnu.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs