Prije neki dan mi se pokvario rezac i ja kupim novi. Pre toga sam pokusao da instaliram windows 7 i Vistu, ali instalacija krene i stane negde na pocetku! Resetujem komp udjem u bios ne vidi se rezac, ok. Kada sam zamenio rezac sa novim, pokusam ja da instaliram ponovo Windows 7 i Vistu, ali desava se isto! Windowsi su u redu, jer sam instalirao i jedan i drugi na laptop isti dan kada mi se desilo sa desktop racunarom. Moze li neko da mi kaze o cemu se tu radi? Hvala
Ako na samom pocetku stane, kada se prikaze prvi put ona lepa default-na pozadina, daj mu malo vise vremena. Nisam stvarno istrazio zasto to radi, ali na nekim konfiguracijama se desava, a i zavisi od primerka OS-a. Znaci, samo malo vise vremena za realizaciju daj OS-u. Pritom, nisi naveo konf, niti koji rezac si imao, koji si kupio itd itd. ___________________________________________________________ Forward, with demonspeed...
:: Ako na samom pocetku stane, kada se prikaze prvi put ona lepa default-na pozadina, daj mu malo vise vremena. Nisam stvarno istrazio zasto to radi, ali na nekim konfiguracijama se desava, a i zavisi od primerka OS-a. Znaci, samo malo vise vremena za realizaciju daj OS-u :: Pritom, nisi naveo konf, niti koji rezac si imao, koji si kupio itd itd :: __________________________________________________________ :: Forward, with demonspeed... :: ::
Evo ovako, kada instaliram na laptopu, to traje nekih 30 sekundi, otprilike, a na desktopu sam cekao i po 5 minuta i nista, za vistu i za sedmicu. sto mi je poprilicno puno u odnosu na to kada sam ga instalirao na laptop.
konf je.
ploca Asus M2N-X procesor AMD Athlon 64 LE-1600 Kingston 3GB ram Asus Radeon 2400 Imao sam pioneer dvr-212, a od danas LG neki ne znam mu tacnu oznaku.
dali su ti ti diskovi za dizanje sistema butabilni? proveri da nisu negde izgrebani ili osteceni pa rezac nemoze da ocita windows sa njega i u biosu podesi da ti rezac bude na prvom mestu odnosno hard disk na drugom pokusaj sa nekim drugim cd-om za dizanje sistema.
Da li su ti hard i rezach na silicon controleru ako jesu (pod uslovom da imash intel platformu a ne verujem da je mnogo drugachije sa AMD-om) prebaci na intelov kontroler
:: Da li su ti hard i rezach na silicon controleru ako jesu (pod uslovom da imash intel platformu a ne verujem da je mnogo drugachije sa AMD-om) prebaci na intelov kontrole
Resio sam problem. DVD sa windowsom je lose narezan i instalaciju sam odradio preko flash diska
:: :: :: :: :: Da li su ti hard i rezach na silicon controleru ako jesu (pod uslovom da imash intel platformu a ne verujem da je mnogo drugachije sa AMD-om) prebaci na intelov kontrole :: :: :: Resio sam problem. DVD sa windowsom je lose narezan i instalaciju sam odradio preko flash diska
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.