Kako staviti zabranu za instaliranje igrica, programa,....??? I kako proveriti koja mi je trenutno IP adresa? I zadnje pitanje da li se moze i kako videti sa koje IP adrese se salje email i slicno???
Napravi naloge koji nisu administratori, već korisnici, a nalog administratora zaštiti lozinkom. Na taj način ipak neće biti zabranjene sve instalacije odnosno, sve igre koje se `instaliraju` prostim kopiranjem same sebe bez upisa u zaštićene sistemske foldere i ubacivanja posebnih DLL-ova, moći će da se `instaliraju` i igraju... Dakle, potreban ti je, za punu kontrolu, namenski softver za špijuniranje klinaca, ograničavanje vremena koje može da se provede na računaru i-ili ograničavanje interneta ili domena na internetu.... IP adresu najbrže saznaš ako klikneš na ikonicu konekcije u tray-u i odeš na karticu support, gde ti je ispisana trenutna IP adresa. IP Adresu možeš videti iz mail headera iliti zaglavlja elektronske pošte... kod većine mail klijenata, dovoljno je uraditi desni klik na poruku i odatle izabrati nešto što liči na properties ili options za poruke, i, pogledati u zaglavlje poruke (koje inače nije vidljivo) i tu se vidi i naziv mail servera ali i IP adrese odakle su stvarno poslane. Uz razne trace programe, koji prema IP adresi pokazuju geografsko poreklo, može se i locirati - ugrubo - mesto pošiljaoca poruke (ali i primaoca). Naravno, i ovo je moguće zajebnuti raznim programima i sajtovima koji služe sa skrivanje IP adresa... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: :: Kako staviti zabranu za instaliranje igrica, programa,....??? I kako proveriti koja mi je trenutno IP adresa :: I zadnje pitanje da li se moze i kako videti sa koje IP adrese se salje email i slicno???
... imam dva kompa u mrezi sa Win7 i Netgear router povezan na Sbb-ov modem... Kako da burazeru ogranicim koliko moze da mi srce net a da on i ne zna??? Znaci, da mu limitiram protok, a kod sebe da ostavim bez limita...
:: ... imam dva kompa u mrezi sa Win7 i Netgear router povezan na Sbb-ov modem... Kako da burazeru ogranicim koliko moze da mi srce net a da on i ne zna??? Znaci, da mu limitiram protok, a kod sebe da ostavim bez limita.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.