Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Cudna pojava: Italic stil slova
STRANA 1 OD 1
ivikit Cudna pojava: Italic stil slova 20.08.2009. 16:38 T19498

status: user
broj poruka: 264
Ne znam da li je virus ali i sva sistemska slova kao i ona u Office su mi iskosena. I kada kucam u Internet Explorer, ikonice, sve u Wordu, Notepad ma svuda....i ne mogu nikako da ih vratim kako treba. Zna li neko kako ovo srediti?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drzacomp a, 20.08.2009. 17:00 #134187

broj poruka: 359
kako se to desilo?
gilopile Re: Cudna pojava: Italic stil slova 20.08.2009. 17:25 #134191

broj poruka: 9459
Desni klik na desktop - -properties - -apperance - -advanced

Ili otvori new text document - Format - -font - -regular

:: Ne znam da li je virus ali i sva sistemska slova kao i ona u Office su mi iskosena. I kada kucam u Internet Explorer, ikonice, sve u Wordu, Notepad ma svuda....i ne mogu nikako da ih vratim kako treba. Zna li neko kako ovo srediti?
Pisko Italic 20.08.2009. 18:07 #134197

broj poruka: 6650
Da nisi koristio neki customization program? Tipa skinovi za windows, pretvaranje xp-a u vistu glistu sedmicu osmicu.... dugu devetku..., windows blinds ili nešto slično?
Jer, tačno je da sve možeš da vratiš ručno na staro, ali, to je smor, default font i efekti su promenjeni u windows-u, ali, i u Office programima u kojima se nezavisno od operativnog sistema, čuvaju `svoji` podrazumevani fontovi i stilovi.
Zbog toga što se desilo na dva mesta koja se nezavisno podešavaju, nije pitanje slučajnosti već nekog programa-paketa ili namernog drndanja po podešavanjima.
Možda i neki program za zajebanciju? Kao ono što prevće desktop, zarobljava pointer miša, prdi i podriguje u random intervalima i slično? Mislim, da te neko ne zeki?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

nemamime RE 21.08.2009. 00:38 #134254

broj poruka: 294
Mozda si izbrisao sistemski font, a ako nisi, lako ga vratis u display properties - > apperance. Default fontovi su ti Tahoma i Trebuchet MS.

gilopile ... 21.08.2009. 01:18 #134270

broj poruka: 9459

Evo setih se jos jednog nacina.

Display properties - -themes.Pstavi recimo windows classic - apply,onda ponovo vratis na
XP,ili koju vec koristis.
Tako ce se sve vratiti na default.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs