Pa prilično ti informacija treba. Za Snow Leoparda za sada mora BIOS da se modifikuje da bi radio. Još emulactor nisu sredili. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Pa prilično ti informacija treba. Za Snow Leoparda za sada mora BIOS da se modifikuje da bi radio. Još emulactor nisu sredili :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: :: :: Koliko je komplikovano da se to instalira :: :: :: :: :: :: Veruj meni :: :: :: ::
Ma gde bi ja.....? Ostavio sam jadnička celu noć da pegla. Vidiš mogao sam da mu pustim da skine prvo neke hard diskove, pa ostalo na njih..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.