pre neki dan sam instalirao win XP ali kad sam hteo da postavim srpski u text services and input languages tamo ga nema. Sad me zanima kako se ubacuje? unapred zahvalan
:: pre neki dan sam instalirao win XP ali kad sam hteo da postavim srpski u text services and input languages tamo ga nema. Sad me zanima kako se ubacuje :: unapred zahvala ::
Sacekaj da se javi Markopvict,ako nije uspeo da sredi slucaj kod sebe,onda scekaj da ti rikne ta verzija pa instalisi jedan Full win,po mogucstvu untouched,jbg.
Ime mislim da nije bitno,stavi recimo serbian.Znaci vrednost kljuca promeni u 00000C1A.
:: samo nisam u onom linku razumeo jer treba da promenim naziv 1 u 00000C1A ili njegovu vrednost treba da promenim u 00000C1 :: :: :: :: Sacekaj da se javi Markopvict,ako nije uspeo da sredi slucaj kod sebe,onda scekaj da ti rikne ta verzija pa instalisi jedan Full win,po mogucstvu untouched,jbg :: :: :: :: Pokusaj i ovde da se snadjes :: :: :: :: http://easydesksoftware.com/keyboard.ht :: :: :: :: Skini kbdycl.dll :: :: :: :: http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/K/kbdycl.dll/5.1.2600.0/download.htm :: :: :: :: Uubaci ga u sys32 i odradi reg kljuc(opisano ti je u prvom linku).Nisam ovo nikada probao :: :: :: :: :: :: Javi ako uspes da resis problem :: :: :: :: :: full je verzija a da instaliram opet ne mogu vec sam instalirao sve program :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: mora da si instalirao neki performance edition, ili neki drugi koji je skracen, skini full pa taj instaliraj :: :: :: :: :: :: :: :: http://btjunkie.org/torrent/Windows-XP-Professional-x64-SP2-Actiavted/3952c149679c3a7d7122afaf2f346b4edc62bc7f337 :: :: :: :: :: :: :: ::
e ovako uradio sam sve sto pise u ovom linku koji je stavio gilopile i sad mi se pojavi srpski tamo u text services and input languages ali kad ga stavim i kliknem apply pise mi Windows could not properly load the serbian (latin) keyboard layout. mozda je to zato sto sam menjao nesto u HKEY_CURRENT_USER\ keyboard layout\ preload. Moze li mi neko dati defaut vrednost za `1`
:: e ovako uradio sam sve sto pise u ovom linku koji je stavio gilopile i sad mi se pojavi srpski tamo u text services and input languages ali kad ga stavim i kliknem apply pise mi Windows could not properly load the serbian (latin) keyboard layout :: mozda je to zato sto sam menjao nesto u HKEY_CURRENT_USER\ keyboard layout\ preload. Moze li mi neko dati defaut vrednost za `1 :: :: ::
:: Evo,kod mene je: value 1 - 0000040 :: :: :: :: e ovako uradio sam sve sto pise u ovom linku koji je stavio gilopile i sad mi se pojavi srpski tamo u text services and input languages ali kad ga stavim i kliknem apply pise mi Windows could not properly load the serbian (latin) keyboard layout :: :: mozda je to zato sto sam menjao nesto u HKEY_CURRENT_USER\ keyboard layout\ preload. Moze li mi neko dati defaut vrednost za `1 :: :: :: :: :: ::
:: Nema na cemu.Mozda bi se i moglo srediti,ali se treba dobro pomuciti :: Ubuduce samo xp full untaoch,i nece biti problema,kao sto kaze imarkovic :: :: :: :: zaboravih da napisem HVALA NA POMOC :: :: :: :: :: ::
Taj je ok,znaci OEM,ili Retail i nebi trebalo da imas problema.
:: pa ne znam ovo pise valjda je to full verzija :: http://i599.photobucket.com/albums/tt79/acafaca/winxp.jp :: :: :: :: Nema na cemu.Mozda bi se i moglo srediti,ali se treba dobro pomuciti :: :: Ubuduce samo xp full untaoch,i nece biti problema,kao sto kaze imarkovic :: :: :: :: :: :: :: zaboravih da napisem HVALA NA POMOC :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Hahaha rekao sam ti ja da ne instaliras one full unlimited extra i ostale shitare untouched, jel si kupio ram retko, dodji na fejs. 100000ca bglfsdgs probaj to da stavis umesto vrednosti 1000000BGd asda trebalo bi da radi
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.