A zasto preko XP-a? Obezbedi particiju na koju ces da stavis Sedmicu i boot-uj sa DVD-a i cepaj. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Narezao sam kao Iso ali pise da instalacioni disk nije kompatibilan sa ovom verzijom windowsa. A kad hocu da butujem sa DVD-RW-a, izlazi Profile 1 i pise ispod enter to start ..bla bla...
RESISTANCE IS FUTILE
:: jel si napravio bootabilan DVD ili kako :: :: ::
:: Narezao sam kao Iso ali pise da instalacioni disk nije kompatibilan sa ovom verzijom windowsa :: A kad hocu da butujem sa DVD-RW-a, izlazi Profile 1 i pise ispod enter to start ..bla bla... :: Imam na HDD-u dve particije C sistemska i D sa vaznim podacima. Hteo sam preko xp-a da instaliram W7. Nisam uspeo.
:: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: jel si napravio bootabilan DVD ili kako :: :: :: :: :: ::
naravno da nece pokrenuti instalaciju. pokusavas iz xp x86 da pokrenes instalaciju win 7 x64. pa kako prijatlju. narezi bootabilan iso preko nera ili ultra iso-a, pa onda restartartuj komp, boot sa diska, instalacija, i to je to. clean and simple pozz
Narezao sam iso W7, ubacio disk,podesio u bios-u da butuje sa DVD-RW , restartovao pritiskam SPACE i nece!!!!. Izlazi opcija - Profile 1 i dole pise press enter to normal start i press f3 to reboot. Kasnije sam probao da pokrenem direktno sa xp-a i naravno nece. Izgleda da je mkukic u pravu. Hvala u svakom slucaju.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.