Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7
STRANA 1 OD 1
athlon87 Windows 7 29.07.2009. 16:52 T19091

status: user
broj poruka: 1133

Juce sam skinuo sa Micrsoft-ovog sajta 64-bitnu verziju Windows 7. I dobio sam produce key. E sad problem je u tome kad idem na activation ne mogu da aktiviram windows. Otisao sam ponovo na njihov sajt i dobio drugi produce key ali opet isti problem. I pise mi da mi da je Evolution copy Build 7100,a koliko sam shvatio sad je aktuelna veryija 7600. Da li je neko imao slican problem? Ponavljam sve sam skinuo juce sa MS sajta,trebalo bi da je tamo najnovija verzija i da je sve u redu ali izgleda da nije.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Evolution ili evaluation ? 29.07.2009. 16:57 #131115

broj poruka: 10999

U svakom slucaju, cinjenica da oise`7100` znaci da si skinuo bajati build.

athlon87 Re 29.07.2009. 16:58 #131116

broj poruka: 1133
Juce sam skinuo sa Microsoft sajta.
tortojed U medjuvremenu, pojavila se i retail verzija... 29.07.2009. 17:00 #131118

broj poruka: 10999

tako da je, mozda, evaluation period okoncan.
ICEsd Re: Windows 7 30.07.2009. 05:41 #131199

broj poruka: 2158
Malo si ti pobrko stvari Windows 7 zvanicna verzija jeste i treba da ti pise Evaulation copy.Build 7100, to sto si cuo da postoji build 7600 to je navodno procureo gotov Windows 7 pre nego sto ga je Microsoft zvanicno objavio.

(usta cisto sumljam da je to tacno i da je taj win original ms-ov mozda se neko igro sa raznim prepakivacima i ubacio da je build 7600, doduse to je samo moje misljenje)

Evaluation copy ce da ti traje sa kljucem koji si dobio od Microsofta do jun-a,2010 a posle toga imada ti gasi komp na svaka 3 sata.

Edit1: Da nisi mozda mislio da ce ms da ti da besplatan win gde nece da pise da je neka beta kopija i da traje beskonacno dugo?
::
:: Juce sam skinuo sa Micrsoft-ovog sajta 64-bitnu verziju Windows 7. I dobio sam produce key. E sad problem je u tome kad idem na activation ne mogu da aktiviram windows. Otisao sam ponovo na njihov sajt i dobio drugi produce key ali opet isti problem. I pise mi da mi da je Evolution copy Build 7100,a koliko sam shvatio sad je aktuelna veryija 7600. Da li je neko imao slican problem? Ponavljam sve sam skinuo juce sa MS sajta,trebalo bi da je tamo najnovija verzija i da je sve u redu ali izgleda da nije.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs