Ljudiiiii,od kako je izasla ova sedmica mislim da sam skinuo sve verzije i x86 i x64,sad skidam jos ovaj navodno final 7600 x64,ali...ne znam kakav je pa ako ga je neko probao nek kaze imaq li razlike,posto sam digao 7264 x64 i nije mi bio bas nesto,vratio sam 7048x64 koji mi radi bolje!Sad kakav je 7600x64 u odnosu na ova dva????? Hvala
Koristio sam beta verziju (build 7000), RC1 (build 7100), RC2 (build 7201) i od pre dva dana koristim RTM Final. Mogu ti reci da je odlican! Brz, stabilan i ispeglane su neke gluposti iz prethodnih buildova.
pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Odlican sistem za sada ,pre svega stabilan i brz.Instalirao sam ga i na staru masinu Celeron 1.7,Graficka MX440,512MB rama i 40GB HD i radi odlicno i sasvim brzo,jedino sto ne mogu da pokrenem AERO.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.