Ne nalazi se nigde jer ga nema. Group Policy Editor koji pozivaš sa gpedit.msc imaju XP Pro, Wn2K Pro, Vista Business, Vista Enterprise i Vista Ultimate.
Dakle gpedit je samo pojednostavjlen editor registry vrednosti bitnih za funckionisanje OS-a, kontrolu user-a itd.
Interesuje me u cemu je problem jer kada pokusam da pristupim Group Policy Editor preko run gpedit.msc pise sledece. Isti slucaj i za pristup iz Administrative tools
snap-in failed to initialize name Group Policy object Editor CLSID........ Treba mi jer sam ranije tako iskljucivao autorun
:: :: Interesuje me u cemu je problem jer kada pokusam da pristupim Group Policy Editor preko run gpedit.msc pise sledece. Isti slucaj i za pristup iz Administrative tool :: :: snap-in failed to initializ :: name Group Policy object Editor :: CLSID....... :: Treba mi jer sam ranije tako iskljucivao autoru :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.