Ovo je final i posle njega nema vise skidacine na svakih nedelju dana. Prodavnice su pocele da rade ali od 32 potrebne komponente dostupno je samo 10 za sada.
A taman sam jutros skinuo build 7264... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: A taman sam jutros skinuo build 7264.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Nisam jer jos uvek niko nije bacio vise od 10 parceta a treba da bude ukupno 32.
Wzor se oglasio.
Wzor is reporting that Microsoft has finalized Windows 7 RTM at last. After weeks of speculation on the possibility of a delay in finalizing the RTM, Microsoft compiled the final RTM build on July 10th. Windows 6 RTM has the build string 6.1.7600.16384.win7_rtm.090710-1945 which is a major jump from 6.1.7271.0.win7_rtm.090709-1520, the build that preceded the RTM. This build contains a valid digital signature, which cannot be faked.
Sources from China are claiming that they have already got a hold of Windows 7 RTM, and is in the process of leaking it. At the moment we cannot confirm whether the image being leaked is genuine or not. Windows 7 RTM x64 has been leaked but there is no word of an x86 leak. We can expect many sources claiming to have the genuine Windows 7 RTM leak in the coming days. Please make sure to use a hash checker such as hashtab to ensure your image has not been tinkered with.
Microsoft is expected to unveil the finalized version of Windows 7 tomorrow at the Worldwide Partner Conference in New Orleans.
Ni na pamet mi ne pada, sređen, napravljen acronis, taman sveži drivers za Creative, poslagao lepo ikonice na oba monitora + restore (icon restore), par W7 tweakova, thunderbird, MSN, i ostala sitninna koja oduzima ipak vreme, u Tuneru da ne govorim, network, p< opet Acronis, Adobe.....znači daje RTM brži 17 puta, ne zanima me. Čekam SP1. Pun mi je trumpet OS-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Uh, ko ce sad da reinstalira sve programe opet iz pocetka... :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Instalirao sam sedmicu 7264 i mogu reći da kida kako dobro radi (za sada). Videću kako se ponaša sa igricama i nekim standardnim programima pa ću sve obavestiti. Inače instalirao sam je na jednoj integrisanoj nf430 ploči sa sempronom 3000+ i 512 rama i mogu reći da ništa sporije od XP-a ne radi, čak šta više zauzeće memorije (samo win podignut) je oko 350mb. Nice
Shit happens
:: :: Ni na pamet mi ne pada, sređen, napravljen acronis, taman sveži drivers za Creative, poslagao lepo ikonice na oba monitora + restore (icon restore), par W7 tweakova, thunderbird, MSN, i ostala sitninna koja oduzima ipak vreme, u Tuneru da ne govorim, network, p< opet Acronis, Adobe.....znači daje RTM brži 17 puta, ne zanima me. Čekam SP1. Pun mi je trumpet OS-a :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: Uh, ko ce sad da reinstalira sve programe opet iz pocetka... :: :: _________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
:: :: xaxa slozio ikonice :)) opusteno, Bax koje to drivere koristis za Creative ? ima li novih ? ja imam novi Driver za Xtreme Music :: :: Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.001 :: :: Aplikacija nema jos uvek za Win 7 koje ti koristis?
A drajveri za XFi XM su 6.0.1.1373, 6/3/2009, tj: SBXF_PCDRV_LB_2_18_0013.exe
@servispc W7 (Candidate) RTM penzioniše XP (zasluženo). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: xaxa slozio ikonice :)) opusteno, Bax koje to drivere koristis za Creative ? ima li novih ? ja imam novi Driver za Xtreme Music :: :: Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.001 :: :: Aplikacija nema jos uvek za Win 7 koje ti koristis?
Figurativno............. Creative Audio Control Panel, okačim stereo surround, AIMP i to je sve. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Veruj mi da nebi tako mislio kad bi samo 200kg uglja preneo! znam sta ti pricam posto sam radio nesto slicno + vozio kipera i utovarao ! :: :: :: :: IKONICE SU SJAJNEEEEEEEEEE! :))) nema sta lepse od toga! :: :: Koje aplikacije koristis za XFI? i jel imas THX?
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Slažem ikonice 15 dana ko Nikola Tesla..hahahahahahahhahaha......bolje da istovarim tonu uglja nego ovo ponovo.... :: http://img17.imageshack.us/img17/7443/desktopsas.jp :: :: A drajveri za XFi XM su 6.0.1.1373, 6/3/2009, tj :: SBXF_PCDRV_LB_2_18_0013.ex :: :: @servisp :: W7 (Candidate) RTM penzioniše XP (zasluženo) :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: xaxa slozio ikonice :)) opusteno, Bax koje to drivere koristis za Creative ? ima li novih ? ja imam novi Driver za Xtreme Music :: :: :: :: Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.001 :: :: :: :: Aplikacija nema jos uvek za Win 7 koje ti koristis?
Sve je stvar navike. Ako ti radi posao, onda Cool. Probaj i Iconoid. Mali je, ne primećuje se da je aktivan, a dobro radi.
A budan sam zbog prvog dela mog potpisa. Jbg, posle toliko godina noćnog rada, ne merem se vratiti u normalan bioritam Za batine ćemo se dogovoriti ujutru, oko 10h
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Icon Restore je spasitelj, kad ih jednom namestim da to ostane `jednom` :: :: A ti si budan zato što ? Da ne padnu batine :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: Jedan predlog za tebe, a i ostale. Skini Iconoid 3.85. Ja ga koristim godinama :: :: http://www.sillysot.com :: :: :: :: Svaša radi. Čuva pozicije ikonica, ima dosta opcija za podešavanje, možeš da se zezaš sa Do The Icon Dance itd. Na sajtu kažu da radi i na Win 7 :: :: :: :: Uostalom, pogledaj :: :: http://img13.imageshack.us/img13/2716/iconoid1.jp :: :: http://img188.imageshack.us/img188/6786/iconoid2.jp :: :: http://img193.imageshack.us/img193/500/dotheicondance.jp :: :: :: :: Pozz :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Isto, nikakav problem nemam da obrnem život za 180 svaka 2 dana. Ali ako me trećeg neko probudi da me pita `nešto` onda ustanem da mu objasnim `nešto`. Posle objašenjenja, sednem `samo` da pogledam nešto dok ne odlučim da odmorim oči......zzz zzzzz..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Sve je stvar navike. Ako ti radi posao, onda Cool. Probaj i Iconoid. Mali je, ne primećuje se da je aktivan, a dobro radi :: :: A budan sam zbog prvog dela mog potpisa. Jbg, posle toliko godina noćnog rada, ne merem se vratiti u normalan bioritam :: Za batine ćemo se dogovoriti ujutru, oko 10h :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. ::
Abner je u pravu vi na 10 dana menjate sistem, lepo instalirajte Xp ili Vistu i sacekajte datum kada W7 izlazi u prodaju zvanicno i onda uradi reinstall i cao, nego ovako skidate buildove na 5 dana, kada skinete jedan odmah krece skidanje drugog.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.