Pozdrav svima na forumu! Imam problem prilikom instalacije win. 7 a dogadja se sledece kompletna instalacija prodje i kada dodje do onog novog logotipa masina se restartuje. Probao sam sa svim ponudjenim cerzijama biosa kao i sa dve, tri verzije windowsa bilo 86X bilo 64x.
Kazem ti za Windows 7 to vazi samo dok se instalira windows posle moze overclock, nece uvek al na nekim konfiguracijama zna da zeza, tako da ako hoces da intall windows 7 probaj na default da sve vratis!
Probao sam i sa default setovanjima ali nikako da prodje. Pokusao sam da ga podignem i preko safemoda dodje do CWindowssistem32driversdisk i tu ga restartuje. Probao sam sve varijante podesavanja u biosu o native moda pa nadalje ali nista ne pomaze.
Imam isti problem... Masina: E7300, GIGABYTE P43, 2GB 800Mhz, 320GB... Lc Power 550W...
Win sam skinuo sa Microsoft-ovog sajta, ali znaci sa prekidama, tj pause pa resume... I instalira se sve normalno, i onda negde pri kraju sve stane... i ja batalim Windows 7...
Mozda si u pravu oko batalivanja bar do izlaska final version.
:: Imam isti problem... Masina :: E7300, GIGABYTE P43, 2GB 800Mhz, 320GB... Lc Power 550W.. :: :: Win sam skinuo sa Microsoft-ovog sajta, ali znaci sa prekidama, tj pause pa resume... I instalira se sve normalno, i onda negde pri kraju sve stane... i ja batalim Windows 7.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.