Moze li neko da mi posalje link bilo kog aktivatora kako bi mogao da aktiviram ovu verziju windowsa? Skinuo sam j, i stvarno je super. Ako moze neki aktivator sa dobrim uputstvom.
Onih par serial koji su tamo dati, kada se upisuju? Da li pri kraju instalacije ili tek kada se zavrsi instalacija pa krene se na aktivaciju? Da li si ti ovime uspeo da aktiviras win7?
to jednostavno ne moze da se uradi.Probao sam sve i svasta i nisam uspeo.Ako neko jeste voleo bih da znam kako(u svakom slucaju taj je veliki strucnjak) ?
Ja još nisam probao taj aktivator jer mi se još nije skinuo Windows, ali mi je akivator prosledio bax2003 koji kaže da radi. E sad ako nisi uspeo da aktiviraš Win po tom readme fajlu mogao bi da priupitaš bax-a za detaljnije uputstvo. Postoji tema koju je on napravio i tiče se te verzije Windows-a 7, ali to si sigurno i sam video...
:: Onih par serial koji su tamo dati, kada se upisuju? Da li pri kraju instalacije ili tek kada se zavrsi instalacija pa krene se na aktivaciju? Da li si ti ovime uspeo da aktiviras win7 :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.