...i radi boli glava, tako da znate šta vam je činiti.
P.S. Stari Orbit ne radi (mada poegla Watermark kako treba), ali BB ima rešenje. Kome treba, šaljem link. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Reci mi jel ima onaj bag kod slike? npr otvoris sample pictures i stavis prozor na sredinu desktopa zoomiras sliku i ides na maximize i odzumiras i jel se pobrljavi dole forward backdward i sl..
:: :: ...i radi boli glava, tako da znate šta vam je činiti :: :: P.S :: Stari Orbit ne radi (mada poegla Watermark kako treba), ali BB ima rešenje. Kome treba, šaljem link :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst.
Bax baci i meni na mail lekic... :) Ja sam i dalje na build-u 7201! Jel ima nekih bitnijih izmena zbog kojih vredi da instaliram ovu najnoviju verziju? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: ...i radi boli glava, tako da znate šta vam je činiti :: :: P.S :: Stari Orbit ne radi (mada poegla Watermark kako treba), ali BB ima rešenje. Kome treba, šaljem link :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst.
Sent to all. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Reci mi jel ima onaj bag kod slike? npr otvoris sample pictures i stavis prozor na sredinu desktopa zoomiras sliku i ides na maximize i odzumiras i jel se pobrljavi dole forward backdward i sl. ::
Imate po netu gde god hocete da skinete i Patch za sve verzije W7 ukljucujuci i ovu ali vama je tesko da googlate i trazite.Najlakse je dobiti na tanjiru,da vam neko drugi da.Potrudite se nesto i sami. By the way,linkova za skidanje bez sugavog torenta koliko volis I jos nesto,rapidshare radi full speed na free posle 00h!
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
Meni torrent skida full speed imam 2mbita net a kida mi sa 220kbs non stop, znachi sa rapidshare i megauploada i tih sajtova moze za free da se skida posle 00:00 po nasem vremenu?
Tako sam ja zapazio,mozda i ranije ali sam nekako ukapirao da posle 00 po nasem vremenu radi na full!Inace nemoj me drzati za rec,mozda je i pre!Jel koristis uTorent i odakle skidas torente?Ja sam samo par puta uspeo da skinem u full brzini i posle sam odustao! Megaupload moze uvek full preko JDownloader-a!
P.S.Ovaj ADSL nije normalan,nekad mi skoci i na 600+ kb/s i tako skida koji min..Svasta!
:: :: Meni torrent skida full speed imam 2mbita net a kida mi sa 220kbs non stop, znachi sa rapidshare i megauploada i tih sajtova moze za free da se skida posle 00:00 po nasem vremenu?
Najcesce Demonoid, isohunt..a ovo za rapidshare cu bas da probam hvala u svakom slucaju , za torrente koristim Utorrent poslednja verzija samo sto mu ja sam namestim parametre inache kad je po defaultu skida lose sa 2,3 kbs
P.S Nadam se da su gospoda iz Microsofta ispravili katastrofalan bug koji sam vec pomenuo ranije strasno!
I ja sam sa demeonoida skidao.Ajd mi na mail posalji tvoja setovanja za uTorrent ako ti nije tesko?!
:: :: Najcesce Demonoid, isohunt..a ovo za rapidshare cu bas da probam hvala u svakom slucaju , za torrente koristim Utorrent poslednja verzija samo sto mu ja sam namestim parametre inache kad je po defaultu skida lose sa 2,3 kbs :: :: :: P.S Nadam se da su gospoda iz Microsofta ispravili katastrofalan bug koji sam vec pomenuo ranije strasno!
Skinuo ga ja juce i postavim link u temi al su mi je izbrisali ....jbg...radi super,ali me nervira sto nemoze da se aktivira...ili ja ne znam kako
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.