Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Os problem
STRANA 1 OD 1
djokosrb Os problem 07.07.2009. 11:11 T18603

status: user
broj poruka: 6876
DO pre jedno 15 dana sve je bilo ok,onda sam lepo uzeo da cistim malo od prasine.
Vadio sam grafu,usisavao je,usisavao sve ostale,grafu sam lepo vratio(proverio nekoliko puta)
E sad ,ponekad (jednom u nekoliko dana)desi mi se da kad ukljucim komp,kao krene podizanje pa stane ,i onda nekoliko puta(krene pa stane)i onda se na kraju smiri i stoji onako ne podignuto,kad iskljucim ,oborim kuciste,malo rukom prodrmam grafu i procesor,i hard i sto nekih kablova ,ono se lepo digne i posle sve super!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 07.07.2009. 11:26 #126761

broj poruka: 2236
Svako jutro, pre uključivanja PC-a, ja izvadim svoj HDD i pimpujem 5 serija po 25, a onda ga vratim i tako mu smanjim seek time za 3ms !

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FAQ Re: ... 07.07.2009. 14:41 #126789

broj poruka: 532
Nasmeja me do bola

:: Svako jutro, pre uključivanja PC-a, ja izvadim svoj HDD i pimpujem 5 serija po 25, a onda ga vratim i tako mu smanjim seek time za 3ms
::
:: Srbologija, nauka belosvetska.
Plamen re... 07.07.2009. 14:44 #126791

broj poruka: 2836
Imao sam isti problem. Nesto nisi lepo vratio. Kod mene je bio slucaj sa grafickom, tj nije lepo upala, i josh pored toga je davala duplo slabije performanse. Znaci proveri sve odpocetka.
SkyFire Re: re... 07.07.2009. 14:46 #126792

broj poruka: 18472
Nemoj da lazes coveka.Tvoja graficka je bila pijana.Prvo si je nalivao pivom a posle rakijom

I am cured,now i can see only RED colour
ATI is way of life

:: Imao sam isti problem. Nesto nisi lepo vratio. Kod mene je bio slucaj sa grafickom, tj nije lepo upala, i josh pored toga je davala duplo slabije performanse. Znaci proveri sve odpocetka.
Plamen hehe... 07.07.2009. 15:35 #126803

broj poruka: 2836
Pa da, jeste bila pijana, ali i kad se otreznila nije radila lepo... izgleda da je nisam bio lepo vratio, tj nisu svi kontakti lepo upali....
mareksss Re: ... 07.07.2009. 15:37 #126804

broj poruka: 29
Ma ucio je da prica japanski, posto ona zna samo kineski, pa se ona bunila, i on joj lupio dva samara, da se zagreje malo

EX Kovle

:: Svako jutro, pre uključivanja PC-a, ja izvadim svoj HDD i pimpujem 5 serija po 25, a onda ga vratim i tako mu smanjim seek time za 3ms
::
:: Srbologija, nauka belosvetska.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs