ja sam juce instalirao na laptop i nema vecih problema, drajvere je uglavnom sve sam instalirao, jedino sto nece da mi instalira winrar...ostalo za sada sljaka kako treba.
Kako neće da ti instalira ? Na šta se žali ? Koja verzija je u pitanju ? Meni se samo patch zabode, tj, mora na end task da se ubije, ali prethodno uradi posao. Sa WinRAR-om je sve ok. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: jedino sto nece da mi instalira winrar...ostalo za sada sljaka kako treba.
verzija 32 bita winrar 3.71 cini mi se, nisam probavao neki drugi jer sam juce ceo dan cekao da izadju rang liste pa me mrzelo :) kliknem 2 puta i nista se ne desi, pojavi se onaj kruzic imesto kursora na sekund i nestane...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.