Sta je najsvezije i najbolje? Probao sam staru i novu verziju KMP playera, nece ni da se ucita. VLC player necu da vracam jer je sranje. Jel postoji neko resenje?
Ali ne kako treba, odnosno isto kao i VLC, znaci kada se slika `uveca` odnosno hocu da stavim prikaz preko 160 %, postaje pikselasta, znaci nije smooth kao na XPu. Ako bi neko znao da mi resi ovaj problem bio bih mu zahvalan. Bax, hvala na cimanju, ali ostajem pri GOMu :)
I jos jednom hvala najvrednijem clanu foruma :) Elem, jel znas eventualno sta me zeza u vezi sa ovim prethodnim problemom? Smorise me te kockice vishe a da gledam u slicicu 300x300 malo je nehumano za oci :)
Ajde prvo počisti stare kodeke, stavi K-Lite, pa da vidimo hoće li biti kockica. I probaj please ovaj MPC. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: I jos jednom hvala najvrednijem clanu foruma : :: Elem, jel znas eventualno sta me zeza u vezi sa ovim prethodnim problemom :: Smorise me te kockice vishe a da gledam u slicicu 300x300 malo je nehumano za oci :)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.